när

när man inte känner sig på topp så ska man äta och kolla på sex and the city har jag hört, hoppas att de stämmer.i neeeeeed this

inget

vart ingen städning i kväll, fastnade i mina tankar och sen i telefon.. Nu är jag så trött så ja tror jag dör.
 Jag vill att allt ska vara lätt som en lek, inga bekymmer va lycklig var dag!

här är två glaada bilder!:)


GODNATT

torsdagis 23a

Fan vad duktig jag är :) Idag på skolan så hade vi först Nationella prov i matte gick väl sådär, blir så nervös inför dom. Sen hade vi engelska, matte igen och musik och på alla lektioner så jobbade jag enligt mig själv väldigt bra på! Även mina lärare tyckte att jag var duktig:) Så nu känner jag mig nöjd. 
Efter skolan så åkte jag in till stan och träffade den nyblivna 20åringen Jonna! GRATTIS så jätteee mycket min fina vän!  Vi fikade och gick runt lite sen åkte jag hem och red och lagade en jätte god sallad så nu är jag asmätt! 
Snart så ska jag kolla på ett nytt avsnitt av the hills sedan städa mitt rum, jag måste fan göra de blä.
Så här ser de ungefär ut nu fast bilderna tog jag för typ en månad sen, ser nu att Murre faktiskt är med på dem och han finns ej längre:(


Om jag har tillräckligt lite liv kanske jag lägger in efter-bilder, sånt är kul tycker jag:)


måndagis 20 april

Idag så var de ju första dagen på skolan efter påsklovet, riktigt segt plus att maja var borta o då blir de ennu segare. Men dagen gick rätt fort endå. 
Efter skolan så gick jag hem duktig som jag är.  När jag kom hem så tog jag han dom mig lilla häst, jag ska tävla på lördag och känner mig inte alls redo, men de gör man väl typ aldrig.   Sen har jag också hunnit med att äta en jätte god middag med pappa och några släktingar som var och hälsade på, städat mitt rum rätt mycket och badat ett långt skööönt bad:)   
Och........  Idag är ingen speciell dag för i dag är det barnbidragets dag! weeehooooo!;)    som jag väntat. 
När jag städade rummet så hittade jag två gamla digitalkameror med lite rätt gamla bilder.  kul! Den på mig är ifrån i sommras. Den på min lillebror har jag ingen aning, kanske två år,  söt var den iaf:)


Nu ska jag hoppa i säng och sova gottttttttt.
juste..
http://www.youtube.com/watch?v=ZGf9WESF5SQ  Även fast låten är rätt gammal så är den skit bra! Man blir så glad av den :)))


lalalov!

fan vad härligt de är med lov! jag älskaaaaar de.  att göra allt som man vill och bara chilllllaaaaa:D
Ikväll ska ja ut med jonna, kommer nog bli toppen kul som de var förra fredagen!:) jag orkar inte berätta om lovet så mkt, jag har varit med flera underbara vänner, gått på stan jaa haft de bara jätte trevligt. MEeeeeeen snart back to reality eller hur man säger känns fan inte lockande men så är de bara. Typ 8 veckor kvar bara väl?!  sen sommar lov! nu måste ja ta tag i lite saker så att ja är redo för kvällen =)   saknar min underbarabästa kompis Nina jätte mkt, hoppas fan att du kommer hit något före sommarlovet, de är ju en evighet dig! pusspusssspussspussssssss 

heeeeeeeeeeeej

Åhhhhh vad jag bli glad av de här vädret, sol och varmt ute!  underbart. Nu sitter jag ute på balkongen o steker o käkar macka o dricker juice, snart ska jag ut och gå med min niniskaninis o linda, vi ska planera inför kvällen, de ska bli en toklugn trevlig kväll:) 

Igår så åkte jag och nina till åre och åkte skidor. De var jätte kul, jag trodde inte att ja gillade o åka skidor så mycket men nu har jag ändrat mig :))  
Kvällen orkar ja inte skriva om just nu men jag hade skit kul!!:D
Jag har tappat bort sladden till min kamera så jag kan inte lägga över några bildern på datan:( Måste hitta den!  right no-no-now!


jävla skiiiiiiiiiiiiiit!

Jag hade skrivit as mycket på min uppfinning som jag sak göra på tekniken, skit bra text hade jag fått till osså dom här jävla äckelfansnuskfittfan datan laggade ihop och allt togs bort även fast ja hade sparat de. JAG DÖR! FAN

zzzzzzzzzzzzz

Blundade till i duschen o ramlade, jag måste sova. Godnatt


RSS 2.0