31 Augusti

Goddagens! Just nu så ligger jag i sängen och inte gör någonting alls. Eller jo jag kollar på youtube filmer på islandshästar, sjukt elakt mot mig själv då jag blir så otroligt hästsjuk att det inte är sant men jag hoppas och tror att jag om ett tag kommer köpa mig en egen. Kan bli om ett år likaså tio år men tillbaka till det de ska jag! 
 
Idag så väntas jobb men först så ska jag hämta AnnCatrin på tågstationen kl 13 och kl 14 så börjar jag. 
Kvällen kommer nog att spenderas i nälden hos en kompis, det blir spännande! 
 
Nickepicke började skolan i onsdags, kan inte förstå hur segt det känns för han, dock så tror jag att jag nästan har mer ångest för det för hans skull än vad han själv har. Så det kan vara. Men han har bara tre skoldagar i veckan för sedan så har han praktik tors-fredag på scorett så så synd om han är det kanske inte ändå...
 
Nej nu måste jag torka håret och klä på mig och så. Hej och Hå!


 

30 Augusti

Nu är det 24 dagar kvar tills jag åker och just nu så känner jag ingen som helst ångest eller resfeber. Dock så trycker jag bort det så mycket det går tror jag. Det känns mycket spännande bara och lite nervös är jag för hur personen jag kommer att dela rum med hur min klass ser ut osv. Men det löser sig nog bra det där. 
 
Annars dååå.. Klar jobbat nästan, jobbar i morgon 14-18 och lördag 11-15 så det kommer att gå fort och eftersom att jag tycker om mitt jobb så går det ännu fortare. Svedberghs är ett mycket roligt jobb tycker jag och att vara guldförsäljare klingar gott i mina öron i alla fall. 
Denna dag har jag haft ledig och då har jag ägnat dagen till att åka runt med mamma och kolla på olika loppisar och antika affärer. Städat lite har jag också gjort och bytt sängkläder. Att städa har plötsligt blivit roligt men det är väl bara en period. 
 
Igår så gjorde jag ett dyrt köp, ett av det dyraste jag gjort i mina dagar. Jag köpte nämligen en dator en väldigt fin sådan. En MacBook Pro, väldigt bra tycker jag den är, att surfa runt på bloggar går väldigt bra så jag är nöjd. 
 


En galen bild på min lilla råtta och pappas nya plutt, Daisy tyckte att den var i en alldeles lagom storlek!
 

27 Augusti 2012

Hej hej bloggen!
Nu har jag varit ledig i tre dagar och det har varit jätte skönt efter att jag jobbat heltid hela sommaren. Har hunnit med så mycket mer på dagarna nu och det har varit skönt. Bland annat så har jag bokat en engelsk språk kurs i England, Oxford närmare bestämt. Kursen är 12 veckor och jag åker ungefär den 23 September och kommer hem den 15 December. Just nu känns det bara som att det kommer att bli super kul men det lär nog komma tider inna jag åker som jag bara har ångest och världens resfeber. Jag älskar ju allt jag har här hemma men samtidigt så är det nog viktigt att komma ihåg att inget förändras här. Allt kommer stay the same kan jag tänka mig. Min Niklas, min familj mina små djurisar och mina vänner. Men som sagt, allt kommer finnas kvar! 
 
Jag hoppas att lusten innfinner sig för mig att blogga, för det vore så kul att ha "dokumenterat" lite av det som kommer hända där borta. 

16 augusti

Heela sommaren har gått och jag har inte hunnit med någon förutom Thailand, åh Thailand jag vill tillbaka med min kärlek.
Men annars så har jag jobbar exakt hela tiden förutom söndagar men de har gått bra. Dock så är jag klar här på jobbis om en vecka men då har jag andra planer!! Kanske flyttar till England eller kanske startar ett eget företag eller varför inte vara arbetslös.. Ne vi får se.

Hejheeej!!


RSS 2.0