Logi


'Till i collapse

Börjar första dagen på skolan efter lovet med en försovning på två timmar dvs en lektion.
Känns bra, bra början liksom.
Ska inte göra samma sak i morgon så nu ska jag hoppa i säng.
Avslutar denna ändå rätt så bra dag med en bra låt som jag vet att en mer person än jag iallafall tycker om.


inte som mig

Kände att inlägget som jag skrev igår var lite överdrivet meeen ibland så har man ju dåliga dagar heeheehe

090110

Jag vill bort bort bort bort bort bort bort bort bort bort bort bort.
Djupare än så tänker jag inte bli

Undrar varför man fan aldrig kan vara nöjd? aldrig!? det ska alltid vara något jävla fel.
Jag är en fel-letare vad nu de är



Mexico för några dagar sen "wiho"

Det är lördag kväll och här sitter jag men mer än så här vill jag inte göra heller hade dock önskat att de inte innebar en mycket tänkande hjärna, mina hjärnceller går i högvarv och jag börjar få en fint sittande huvudverk.


020110

Tänkte att de skulle vara lite skönt att tillbringa kvällen i lund med min pappa och bröder men nu efter ett par timmar så är jag riktigt less. Det finns verkligen ingenting att göra här, speciellt inte nu när det är mörkt och kallt. Om det hade varit sommar så hade jag kunna tagit en mysig promenad med någon hund eller så men nu finns det verkligen ingenting, på dagarna så kan jag ju pyssla om och rida min häst men nu när de är nattade så kan jag inte ens göra det. Men men, denna kväll kommer att gå fort sen i morgon bitti så kommer en som ska hjälpa mig att lasta min lille logi då han har blivit lite tjorvig med det och jag tycker att de är vore skönt om han kan sånt utan att krångla när han säljs. Fybubblan.

 Lovet har som vanligt gått jätte fort och nu är det ju bara en vecka kvar! helt galet. Jag har inte gjort så mycket men vad gör det, skönt att bara ta de lungt och ta dagarna som de kommer också:)
Julafton var jätte mysig, tillbringades hos min kära mamma med morfar osv. Fick jätte fina presenter som jag är så glad för, jag firade jul med min pappa dagen före julafton med lite släktingar hemma här i lund, fick också då mycket fina presenter och en jätte mysig kväll. Det var första året som vi inte firade alla tillsammans, jätte jätte jobbigt. Jag tyckr att de är det skit jobbigt vid jultider att det inte är som det var förut dvs att mamma och pappa bodde ihop....    Nu känner jag att jag skriver väldigt random men jaja.

Nyår var trevligt och tillbringades med mycket fina vänner :)
Här är några bilder ifrån nyårsafton, de är nog roliga för ett litet antal personer men men :)



Bilder senare än så togs inte då jag glömde kameran hos paui:)
Nu ska jag klicka igång någon rulle och hoppas på att somna tidigare än 3.

RSS 2.0