I love you

Förstår inte att vissa faktiskt går in på min blogg fortfarande även fast jag uppdaterar ungefär en gång i månaden. Har tappat stinget, vet inte vad jag ska skriva om. Nu tänkte jag bara skriva att det faktiskt snart är sommarlov och jag har kanske 4 "arbeten" till innan den slutar, helt underbart! Grönt ute har det blivit också för den som inte noterat, ingen riktig värme men det är grönt och super fint iallafall, underbart de med!

Jag slutade 15.15 idag och då följde jag och Mårten med Linnea till Willys och handlade sedan fick jag skjuts hem, hängde lite men Linnea tills att hon skulle hem och nu senaste timmen så har jag städat här hemma så att de skiner, iallafall på mitt rum. Nu ska jag sätta mig och plugga lite tills min lilla älsklingpälskling kommer hit. Fick förresten världens finaste present igår av världens underbaraste, nämligen denna bok-

Nu så har jag iallafall gjort en liten update.

Ted Gärdestad

Åh så himla bra Ted är, har inte tänkt på de så mycket förut men nu ryser jag av hans musik.  
http://www.youtube.com/watch?v=gdqHW781xj4 Fy helvete vad bra.


18 karat gold

Det ofta så att man tror för gott om alla, de gör jag iallafall. Jag tror inte att folk vill såra, framförallt inte de som står mig närmast, som jag verkligen trott att jag vet vart jag haft.
Men ibland så visar de sig vara fel som i detta fall.

Det där var bara något som jag var tvungen att skriva bara för att.
Annars rullar livet på så bra som de kan, hade ett underbart påsklov och snart sommar snart sommarlov och snart värme plus att jag är så kär så kär, helt underbart!



RSS 2.0