idjoot

FAn så jävla less jag är nu. Min data dör snart och laddarhelvetet fungerar inte. Jag klev upp kvart i sjuk när jag egentligen hade kunnat sova till tio för vi hade tydligen halv klass på första jävla äckel lektionen så jag börjar inte förän halv 12 typ. FAAAAAAAAAAAAAANkände jag bara. har verkligen inget att göra denna fagra förmiddag heller, ligga i sängen och vara sur, de jag gör bäst hejdå dumma

Blir lite mer som annie hall

Jaaaaa nu ligger jag här med Johanna och tänkte råplugga men det är inge roligt så blev inge av.
Skolan gick fort och jag var extremt inaktiv men men. Fixare hemma istället va.
Efter skolan så gick jag och Johanna på stan och kollade lite viktiga saker sen träffade vi christoffer, gick med han en stundis sen åkte johanna hem och jag och kotten handlade lite mat och gick hem till mig för att laga lite middag.
Tog bajslänge att göra maten men de blev riktigt gött. Åt tills vi sprack sen la vi oss och powernapa tills johanna kom och då blev det lite mer chill framför OC, underbarare. Vi såg dock de absolut sorgligaste avsnitten.
Kotti åkte hem vid 8 och sen dess så har vi inte fått många knop gjorda. Johanni ska sova här i natt för mamaaa är i sundsvallis. Det är så mösigt att ha henne här såååååååååååååå. Hon hade också lite bilder från en mysig kväll i somras at hugos place som jag tänkte dela med mig av. wiho. Fast de flesta va fan på mig. osis va
Nu ska ja läsa bokrecentioner för min bok som jag inte läst som ska vara utläst i morgon. fan då

We were fated to pretend

chillidag, vaknade, hängde lite med pao tills hon drog, började läsa en bok som ska vara utläst på tisdag, åkte till min käre fader och fikade lite, åkte hem, tog ett bad, kollade lite på sex and the city och nuuuu mina vänner så ska jag ut på en promenix med min kära Linnea och sen så ska hon sove här. De blir la götta! hejdoooo
Elin tard Elin Linnea

The summer is over for the both of us

Rolig och lite flippad kväll igår. Skön dag på stan med mammsen och linneaaaaa. Soft kväll med rumfix Pauline kräftor och linnea. Hann kolla på en fjärdedels film sen däckade paw här brevid mig. Happp kände jag nurå, what to do liksoooooom. Linnea drog ju för ett tag sen den lyxliraren.

I wanna make you beg for it

Börjar kvart över 8 i morgon med psykosocialt arbete, måste nog sova snart men först tänkte jag berätta vad jag gjort ikväll. Tog tag i ett arbete som ska vara inne i morgon och skrev det på en timma, fan snabbast någonsin. Sen åkte jag i alla fall till Jonni där det bjöds på mat, hon var så duktig och lagade chili con carne eller vad de heter. asgött. Vi kollade på idol och sen var jag tvungen att åkaa. Åkte till pau och blev kvar där till typ nuu, tänkte sova där men kände att jag inte skulle komma upp i morgon dåå.  Japp det var de.
I morgon är de inflyttnings middag/fest hos Elajnaaaaaaaaaaaaaa wiho. Jag är pepp!
nattisar

I can't just let you run up on me like that

Fan vad lök spit stämmer bra in. Inte en dag den här veckan har vi gått så länge som vi egentligen ska. Dock så har vi rätt många arbeten men de kan man lika gärna göra hemma.
Annars så rullar dagarna på rätt fint måste jag säga. I förrgår så kom paui hit och sov här och i går så sov jag hos henne, Majsan också. På kvällen så var även lille carl med oss ett tag. Dä va ruligt.
Idag så slutade vi typ 2, gick då hem och fikade lite mackisar sen målade jag en möbel som jag ska ha på mitt rummi.  Duschade nyss så nu ska jag klä på mig och gå till jonnsan där det bjuds på middag och idolkväll sen får vi se vart vägarna vänder!
Jag vill har någon tattooooo men ändå inte. Här är iallafall en bild på mäjh när jag och Amanda lekte med pennorna för ett tag sen.

Guess what, Nk in mah heart

Varför vill man göra så mycket olika saker när man måste plugga? Men nu har jag gjort mig en stor kopp kaffe och satt mig tillrätta vid bordet så nu är jag allt redo att slutföra min lilla text om sex. Känns stelt eller hur man ska förklara det att skicka in den här till min lärare sen men. Myskläderna sitter självklart på sin plats också.
Nu ska jag fan göra klart skiten så att jag får lägga mig i ett apskönt bad sen!

mjukis musik

Marina And The Diamonds – I Am Not a Robot´
Missa inte den här låten vaa. Bajsan visade mig den. Mucho myso and it's pretty true shit mannnn

And she wwwiiiiiilllll be loveed

Braaaa dag som nästan vanligt på skolan. underbara klassisar och chillt med plugget lixx.
Slutade 4 och då gick jag o linnea o handlade och gick sen hem till Elina som förövrigt köpt sig en förjävla fin lägenhet. Är så avundsjuk. Vi lagade middag, åt tills vi sprack och sen la vi oss i soffan och lyssnade på musik och pratade dåråå. Vid nio så kom Gustaf hem så jag och linnea avrundade och gick till wargen där vi mötte kottis. Linnea tog cykeln hem och jag o kotten gick hem i regnet.
Bra start på en bra vecka. Planerna för fredag ser redan riktigt bra ut också. Ska fan ha riktigt jävla kul annars vette fan vad jag och pauline tar oss till alltså. haha.
Nu är de time for some sleep. I morgon är det orientering kvart över 8. Rätt skönt faktiskt att starta dagen så. Man blir ju faktiskt rätt så pigg av det. Godnattis skattis
Pauline la upp några smickrande bilder på fejjan som jag tänkte dela med mig av :)
Några från peace and lööve och en på mitt vackra rum i bästa möjliga skick. Finns 6 djur.

klump i magen och ett konstigt humör

åt helvete med allt och alla nästan. Det gick nyss upp för mig att den här månaden snart är slut. Och snart är det 6 veckor sedan den 19 augusti och när det är 6 veckor efter 19 då är det ytterligare 6 veckor som jag hatar.
fittliv

tur att du är skön

Inget att skriva. inte gjort så mycket annat än att jobba så. I går kväll när jag slutade så hämtade jag linnea osså handlade vi lite och sen drog vi hem till mig för världens mys kväll. världs bra är hon. Vi såg ett päron till farsa och notting hill sen sov vi.

oskön t

Åt helvete kände jag just nu. Fan.vad.jag.hatar.att.jobba. Visst det är sjukt skönt att få lön varje måndag osv. men ändå, vet fan inte om det är värt de just nu. Att typ inte kunna göra ett dugg varannan helg utan endast jobba.
Aja va typ vad ja hade o säga. sitter o käkar chips med mami och kollar på idol. vilken fredag va. Bittrare tjej hejdå

Om vi vore något mer, mer än bara nästan lika snygga

Tjeheee vilken underbar dotter jag är alltså. Mamma är på middag så jag passade på att damsuga och torka golven i hela huset. Dock så har hon bett mig göra det i snart en vecka men endåå!
Tha night in paws bed var underbar, blev inte så mycket sömn men vi hade viktigare saker att göra. I risk att låta eecklig så har vi inte pratat så mycket senaste veckorna hehhh.
Idag så gick skolisen fort sen tog jag en tur på stan med amanda råkade visst också bli en pizza men vad gör väl de när man är så hurtig som jag.
Nu ska jag slänga ihop lite grejjer, ringa morsan, gå ut med hundarna och sen gå ner till bussen för att anlända till mah hometown nämligen b-town. Har hört att en liten prick visst behövde mig.
Mycket fint inlägg tycker jag. hejdå
Men guh så zZzöt

paw's crib

Där är jag nu. Hon kom och hälsade på hos mig oså tog vi en långis i skogis med doddisarna. Kom sedan på den brilijanta idén att jag skulle sova här i natt. Måste upp mycket tidigt i morgon också så får sova lite längre wii.
Nu ska vi tydligen kolla på kungarna av tylesand eller vad det heter. Vill faktiskt se om det är så patetiskt som alla säger. Buuut i guesssss it is. Hejdå nu ska vi äta poppisar hhhiihi. Hittade en smickrande bild.


And it's coming closer

Nu har jag suttit och pluggat demokrati hela kvällen och är inte ens klar.
Ska ha en liten debatt i morgon på skolan och jag tänker fan inte förlora så bara att plugga på.
Skönt att det finns ganska många att fråga om hjälp i alla fall. Men snart är jag klar och då ska jag gå och möta Amandis som ska sova här.
Skönt att slippa sova alone och vi måste spendera mycket tid tillsammans nu för på fredag åker snorisen till västervik och stannar där i tre jefla veckor. Fast när hon kommer hem så kommer hon typ bo här i ett x antal veckor så att jag inte behöver vara själv, de bli la götta.
sluttsnacket om anntar här va.
SSS gissa vad det är döh

That's the story of the Hurricane, But it won't be over till they clear his name

Ja precis, bob dylans hurricane är den bästa just nu tror jag eller home. vett int.
Halvkort skoldag idag, gick lite på stan med Morre och Limpan mötte
sen Amanda och uträttade lite viktiga ärenden så att säga.
Vi gled upp hit och åt och chilla sen gick hon hem och jag en långis med doggarna.
De va min dag.
I morgon så har jag idrott kvart över 8 i björkis. Lär ju va orientering, gött att springa i skogen strax efter att man vaknat. ellääh.
Fan vad jag hatar att inte ha någon kamera, ska fan ta med den och kolla om jag kan köpa en ny laddare eller nått i morgon. Vill ha nya joliga bildeej.

Moats and boats and waterfalls

bra bra bra helg. Fredags blev en helkväll hos Linda, kräftmiddag och grejs.
Igår så gick jag en stund på stan med Jonna mötte sedan upp Amanda och vandrade upp till mig. Vi åt middag och gick sen till Linda för en hel kväll där igen. Myche bra brudz.
Idag så vaknade jag upp med en anntar brevid mig som också slackade kvar här hela dagen lååång :)

Someone new

Blir inte mycket bloggande du alltså. Fullt upp med andra saker vettuu.
Sitter här med anntar nu och ska snart sova men var bara tvungen att lägga upp en bild på my ex boyfriend. Världens finaste.

The last song

Nu har jag gråtit i en halvtimma till en film. Borde nog dricka lite vatten annars så dör jag nog snart av uttorkning
Det är vad jag hade att säga

RSS 2.0