Mer död än levande

Idag hatar jag precis alla som ätit hamburgare. Sjukt jävla mycket folk. Fick sluta nästan en och en halv timma senare än tänkt för att de var så jääkla mycket o göra. Just nu känns de som om att mina ben är kokta spagettisar.
Riktigt gött att helgen är över iallafall och nu är de inte länge kvar! Om en och en halv vecka så drar jag till Turki turkiet med pappsen, Johan och Linus:) super mys! Får då också sommarlov, riktigt jävla souft!!!!!
Nu är det bara att köra sista veckan och sen äre klatt med ettan. Riktigt tråkigt, tvåan kan inte alls vara lika kul eftersom att man inte är yngst dåå... heheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aja hejddda
Skööööööööööööööööön låt dudes
Juste, jag är så jävla taggad inför i morgon :D hoppas bara att vädret håller i sig!

Dolores

Utan ett ord så sitter jag här och äter lök och tomat till middag med min kära geobok. Livet är fulländat måste jag säga.
Om två veckor så befinner jag mig in turkland right nooooow. pretty nice!
Nu kom mega-mag-onten från lök helvete. Fattar inte hur paui klarar de. Ångesten kom också i och med att jag tänkte på att min helg kommer spenderas i ett underbart disk rum. Och jag älskar att det är lönings helg..
Vore rätt gött om majsan kom hit senare ikväll så jag inte bara behöver skeda ebben häehe. bara att håll tumman!
snygga sexiga sniglar

27 05 10

Blev ingen brännboll för mig i dag, kändes sjukt mycket mer lockande att ligga kvar i sängen. Ett as bra val av mig då vädret är och var kallt och äckligt. Iallafall så kom neger Linnea too me vid två någon gång, orkade till och med fixa mig så att vi kunde ta benen ner till staden då, rullade runt lite men satte oss ganska snabbt på pause med plutt anntar. En stor fet chai blev det för min del.
Nu så ska jag plugga lite underbar geografi, läsa lite om jordskorpans uppbyggnad.................. rätt najz hejdda

chillin

Minst tre prov fast snart antar jag att det blir fyra kvar innan skolavslutningen. Segt, skulle kunna göra tio arbeten istället för ett prov. Usch.
Jag är så lessss, vad det är kan jag inte riktigt sätta fingret på.
Jag hatar matte b jag hatar vädret och jag hatar att jag jobbar i helgen, fick heller inte många timmars sömn i natt så de gör väl att jag bara är sjukt seg. Behöver något som gör mig jävligt pigg och glad nu känner jag men de ända jag kommer på som skulle kunna fungera är kaffe och om jag dricker det så kan jag ju säga hejdå till bra en bra sömn i natt. Alltså inte värt det.
I morgon så ska vi till öneberget för att kolla på jord. Vi kommer att gå ungefär lika långt upp som gb backen är för att kolla hur jord helvetet ser ut där. åhå vad jag kommer att frysa ihjäl. Skön norrlänsk sommar.

Young and sweet only seventeen

Sjukt vad helgen har gått fort, fattar inte vart tiden tagit vägen! Bra har den varit i alla fall!
Skönt att komma ut på landet hos pappa lite :) och att vara ensam hemma är ett stort plus.

I fredags så kom Johanna och Stefan och åt middag med mig, lite senare på kvällen så kom henke och sedan Olle. Det var en mycket trevlig kväll! På lördagen så åkte Johanna hem runt 2 men lite senare så kom lille pawi och åt middag med mig sedan vid 8 så åkte hon tillbaka till stan och jag gick och mötte älsklings Majsan som nästan nyss anlänt till Östersund. Vi hade en jätte mysig kväll, så underbart att hon flyttat hem :)
Idag så har vi typ sovit och så har jag städat lite smått och sovit ännu mer.
Just nu ligger jag hemma i sängen hos mamma och ska nog kolla på någon film och sova för jag är fortfarande så sjukt trött.
Jag har inte lagt in någon bild på datorn så det får bli några snygga webcam bilder från igår istället :)
Ute på altanen igår kväll hihi

Come on Eliiiiin

Sitter nu på mitt rum med lill Johanna i min klass :) vi har ätit mackor och druckit varma koppen, våran oboy är slut..
Ska om en halvtimma åka iväg och jobba till halv 8 ikväll. Jag ska ha flow i slutet av denna månad!! Sen så är det ju rätt skönt att ta igen de jag missade i fredags då jag tuppade av.
Ikväll så åker Linnea till Rhodos och det är väl bara att önska henne en bra resa. fiifan!
hejdå
Taggad till huuundra! Ett litet mumintroll kanske

Im your biggest fan

Som Amanda skulle ha sagt, njutning eller tjutning bestäm själv hihe
Denna as fina låt är dagens favorit!  lite lugn så där, perfekt till en plugg kväll.
Har inte så mycket mer att säga. haft matte prov i några timmar, lämnat in ett arbete, köpt en tröja och ett par skor OCH fixat pass och legg. dutti.

Lite bilder från i lördags hihi. Fina tjejer! Och jag gör en förjävla sexig min på bilderna. Whats up with mah lips lixxx?
Nu ska jag lägga näsan i nk boken.

Kusinvitamin

Pratar med Maja och tjatar på henne om att hon ska komma hem till helgen! Gud vad de vore kul, helt sjukt!
Bara att hålla tummarna att hon slutar pilla navel och börjar fixa saker där nere så att hon kan komma hem :)
ihiiih lite glatt i mörkret som jag har framför mig denna vecka. Två spanska prov, en idrotts uppgift som ska lämnas in, spela en pjäs om samer och vargar(?) och nationella i matte b. Bådar inte gott.
Har haft en jätte bra och jätte dålig helg och jag är glad att den är över! Hinner och orkar inte lägga in bilder nu för spanska boken väntar.  ♥

Thank you, stars

vi kör utan att köra..
Sova nu jobba i morgon orkar inte.
Hejdå jag mår bra i morgon

jaha

Sitter nu här i min säng istället för att jobba som jag egentligen skulle ha gjort..
Anledningen till att jag är hemma nu är för att jag svimmade och var helt borta, helvete vad dåligt av mig.
Har typ inte ätit något i dag förutom en macka och knappt druckit vatten så bensinen tog helt enkelt slut..
Onajs som fan.
Sitter här med fetaste bulan och typ dör. hejdåso sexy

Dags att komma hem nu tycker jag


So happy I could die

Man blir så glad när det är bra väder! Pause hela eftermiddagen och snart är det sommar lov. Om mindre än en månad så är jag utomlands och snart får jag lön :) meeeen mitt rum ser ut som skit och de går inte att vara riktigt lycklig då så det är bara att sätta igång alltså.
Världens bästa vänner och världens bästa familia har jag ♥
så här gladi :)

You've got to get yourself together

blir nog en trevlig kväll med linnea, elina och några dudes.
mer än så har jag inte att säga just nu. Måste hurry! hej

Sånt där är slöseri med tid

fan vad skön, oooh jag dör...

Skönt är det i alla fall att en väldigt god vän till mig kommer hit ikväll och hänger:)
I need it gånger tusen.
fattar inte ens vad jag snackar om nu.

lillislillislillislillislillis

Lång dag de varit och ännu längre kommer morgondagen att vara. Nationella och lång skoldag, gillar icke.
Idag så började dagen med lite extra matte kvart över 8 och sedan en massa andra lektioner. Fick också veta på svenska lektionen att samerna för kanske 50 år sedan kastrerade sina renar med hjälp av munnen, de tog tag i pungen på renarna för att sedan ta en liten tugga så att den krossades. De sa inget om hur de gjorde nu, tänk på de gör lika dant?!?! Fortfarande illamående kan jag ju berätta. Helvete vad äckligt.
Efter skolan så mötte jag upp Amanda och hängde i några timmar, försökte vara lite så där peppande efter hennes förlust i natt av den 2 månader gamla iphonen som hon hade. Skön person som snott den. Fick lite fina flashbacks från i somras då min kära dator blev stulen med hela mitt liv i...
Iallafall så fick jag skjuts hem av pappsen åt en hamburgare med både mamma och pappa :) :) :)
La mig sedan i soffan och jobbade lite matte kollade lite tv och pratade lite med lillbrushen som blev opererad förra veckan så han har lite svårt att prata och jätte ont lill bubben :(
Detta skulle bli ett kort inlägg men de sket sig. Nu ska jag avsluta med att säga att jag saknar Logi lika mycket som jag gör hela tiden och att denna bild är tagen på våran sista tävling, våran sista final och våran sista vinst tillsammans. ååååååååååååååååååååååååååååååhå.

second maj

jaa så nu var det maj också, känns inte på vädret, inte ett dugg.
Har haft en helg som jag inte riktigt vet hur jag ska uttala mig om. Hit och dit, fram och tillbaka. Varit inneboende hos Amanda sedan i fredags. Hade en rätt kass fredag kväll. Jobbat fre-lör-sön. skit jobbigt men CASH ffs..
Idag när jag slutade kl 19 så kom morfar och hämtade mig sedan åkte vi och åt på lilla ziam, super gött. Kul att träffa honom lite då han bara är hemma i tre dagar.
inga bilder finns tillgängliga heller så de får bli någon chill bara.
Lillan skrev till mig nyss, full som en kastrull :) väldigt kärleksfull! Hoppas att hon, pau o annti har kul på sommarfesten ikväll och jag är avis fast jag hade dött om jag var där så min säng är de bästa som har hänt mig just i detta tillfälle så godnatt. ♥

RSS 2.0