20 December 2011

Idag blev det en lång dag på skolan, gick till 16.00 och jag var på skolan 08.15. Men jag har bara haft tre lektioner så utan massa raster och hål så hade jag kanske slutat kl 10.30.. Fast när man tänker så så känns det bara värdelöst så det är bara att tänka positivt! En dag kvar tills det är looooooov!
I morgon så ska jag och Jhompa fira det med att äta lunch buffé på Samuraj, så himla gott! Och tänk att det bara är 4 dagar kvar till julafton! Jobbar i nedförs backe som Angie skulle ha sagt.
Jag håller på att leda runt lite efter en typ byrå till mitt rum men det är så svårt för den kan inte vara djup alls men jag vill ändå ha en relativt hög.. Hard 2 find the perfect one! Hittade en super fin på Pigkammaren i stan men den kan vara för djup, åh det är så svårt att glömma något som man verkligen gillar! Den ser i alla fall ut så här ;

Dock så kanske jag skulle vilja ha en med två dörrar istället..
Den nedre var ju nästan finare! Men nu måste jag gå hej och hå

För kärleks skull

I väntan på Niklas så tar jag mig för och skriver ett till inlägg. Har så mycket att dela med mig av vet ni..

Kan börja med att berätta hur mycket jag saknar hästar, att gosa med, rida på, pyssla med osv osv. I fredags när jag var i lund så kände jag verkligen att jag ville börja igen. Att bara bo hos pappa och ha häst och sååå men samtidigt så vet jag att jag i längden inte orkar med allt. Jag önskar att jag kunde ha en häst varannan vecka typ, det vore perfekt. åh..
Och det andra jag tänkte berätta är att jag längtar så mycket tills julafton! Känner mig som ett litet barn, det kliar verkligen i fingrarna.. Vill bara öppna ett litet hål så att jag kan se vad det är i mina paket.. Lättare blir det inte när alla paket jag och mamma köpt står just på mitt rum.. Dock så är bara ett av dem mina, vilket kanske är tur egentligen för jag tror inte att jag hade kunnat hållt mig annars.
Nu kommer snart niklas. Måste packa ihop lite! Och just de, i morgon så får jag kanaler till min Tv :D

19 December 2011

Blev inte mycket av bloggande i helgen inte. Har haft fullt upp med att jobba och i fredags så bakade vi hela dagen sen var jag alldeles för trött för att orka skriva några rader. Men i dag är det nya tag! Jag försöker få till en bloggdesign men jag kan inget, blir så less.. Jag har ju till och med webbdesign i skolan så jag borde kunna detta tycker jag men icke.
Annars så ligger jag i sängen och lyssnar på Tommy Nilsson och Björn Skifs. Känns lite lagomt gubbigt men de har ju fantastiska röster tycker jag :)
Vi har blivit en mindre i vår familj, lilla Strumpan har lämnat oss och flyttat till Sandviken. När  hon bodde hemma så var det Världskrig mellan katterna så det var bäst så. Men jag saknar henne lite faktiskt, framför allt så saknar Tiger henne, han skriker mer än vanligt så lite sorgligt är det att hon är borta.
Nu ska jag försöka lite mer med blogg designen men här är några bilder på Strumpis. 

14 December 2011

Det blir ett kort inlägg i dag för jag skriver från Niklas mobil så det går inte så fort för mig.
Skolan idag gick fort, sen åkte jag runt med mamma och köpte julklappar! Känns Skönt att nästan vara klar med dem nu :) och ikväll så har jag och Niklas fikat på pause med Amanda. Bra dag! Godnatt


13 December 2011

En ny dag och nya tag har det varit idag. Började dagen med att kolla på ett lucia tåg på skolan sedan hade vi en lektion där vi fick ett nytt arbete, efter det hål i två timmar och på dessa två timmar så gjorde jag och Jhompi klart arbetet vi fick!!!! Duktigt av oss måste jag säga.

Efter skolan så har jag hunnit med att hämta tusen paket som min mamma beställt, städa tvättstugan, plugga, laga mat och tvättat. Fy tusan vad duktig jag är! Föresten så sålde vi vår soffa i dag. Men den nya som vi beställt kommer inte förän vecka 4 så ett tag fram över är vi sofflösa..
Just nu så sitter jag på min säng med mina goshundar, Christoffer är här och spelar med Nicke så jag donar lite för mig själv.
Så här såg det ut och ser ut nu, de var rätt fina våra soffor ändå men inte så sköna. Ska bli skönt med nya. Men om några veckor så får jag kanaler till min tv så då lär jag ju ändå inte sitta där uppe så mycket.
Och såklart en bild på småpöjkarna. Over n out

12 December 2011

Nästan nyss hemkommen från ottsjön där jag varit hela helgen. Eller jag och Niklas kom hem i morse men då åkte vi ju på skolan sen efter skolan så tog jag och Johanna åter igen en långis i skogen med hundarna. Efter det så åkte jag hem till Niklas och åt där en snabbis innan mamma kom och hämtade oss. Nyss var vi på maxi och handlade och nu håller jag på att slänga ihop lite på mitt rum samtidigt som jag försöker gå ut en annons på tradera! Samtidigt som jag bloggar! Multi tasking! Och tro det eller ej men det går nästan. Och just det, jag och Niklas har även fått upp en lampa på mitt rum. En fin en!
Helgen har i allafall varit mysig, jag och Niklas åkte upp till ottsjön i fredags och var där hela helgen, vi har åkt skoter, fikat, ätit, myst, ätit igen och myst lite mera. Mysig och mätt helg!
.
.
Fina skojtern
Nya fina lampo.
Nu måste jag pussa på min älskling och kolla på film, godnatt!

7 December 2011

Är det datum jag börjar blogga igen... Nej riktigt så är det inte men jag vill blogga hela tiden för att kunna gå tillbaka och kolla på det vid senare tillfälle men jag vet aldrig vad jag ska skriva för vem vill läsa om vad jag gör men nu ska jag försöka skita i det och skriva ett litet inlägg!
Jag och Johanna har börjat träna, tre dagar i veckan försöker vi infinna oss på skol gymmet och det går bättre än förväntan faktiskt. Men idag så glömde jag träningskläder så vi tog en promenad med Lisa och Esther istället, mycket uppskattat vill jag lova hihi. Vi gick 8km i skogen, fick pulsa fram i all snö som kommit senaste dagarna så det blev ett bra tränings pass ändå.
Ikväll så har jag suttit med en psykologi fördjupning som ska vara inne i morgon kl 11, och FAKTISKT så är jag nästan klar, bara finliret kvar sen så! Det fixar jag i morgonbitti när jag kommit hem för nu ska jag skynda mig ihop med lite grejer för att sen åka till nickepicke. Hejochhå

1 December

plugg plugg sova plugg plugg jobb sova jobb sova jobb sova. Så ser resten av veckan ut, fy fasiken så kul.

RSS 2.0