Fasse

Igår var jag super happy när jag kom hem från jobbet för att jag klarat av mina två jobbhelgeer men blev lite ledsen när jag läste mina mail där de stod att min nästan första hest hade dött. han var så fin min lilla vita ponny. hejdå

230111

hejhejhallååå nu sitter jag och äter frulle, ska snart iväg till jobbeeh. Helgen har gått fort och varit chill. I fredags när jag slutat så åkte jag hem till Elina och chillade där ett tag med henne och Linnea. Igår kväll var jag bara hemma och mös sååå ska inte klaga. Bara en helg kvar sennnnnnnnnnnnnnnnnn arton.

The thought that holds you down

Dumliv. Istället för att kanske dra till åre, kanske leva, kanske ha roligt och så som en ungis som jag borde ha så jöbbar jag denna helgo.  Meeeeeen I got the cash, inte du.
Veckan har gått supro fort. I måndags så sov majo här, tisdags övningskörde jag och lökade, onsdag sov min lilla underbara Jhompa här och i går kom Lindson hit och spelade chicago med mig som jag förövrigt vann två av tre gånger på, fest till mig. Nu ska jag ligga och ladda i en timma innan de är dags att glida vidare till the dishroom. De vänliga själarna kan ju kanske vara snäll att hålla tummarna för att jag inte drunknar. Åt nyss tio kg thaimat så lär ju bara rulla runt där såatte.
Jag drömde om min fina i natt

Major!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Startar ett nytt liv där svordomar och könsord ej existerar. Blir kvinnlig som den kvinna jag faktiskt är rättare sagt.

blåsa bubblor och prata med tiger

det är livet de.
Nu väntar jag på johannnan som snart kommer och då ska vi plugga spanska. gud så roligt.

Så mycket man kan göra och borde och vill Men mitt i allt så ska man räcka till

Underbara Melissa. Melissa Horn – Sen en tid tillbaka
Ikväll så har jag tränat med min mama fast jag var inte så jätte aktiv, gick mest runt och prövade olika maskiner och sånt. Kul var det men nu är jag super tlött i kroppen och kuddeeeen rooopar efteeer mig. Godnatt

20 dagar utan ledighet

Skitjanuari som alltid går så sjukt sakta. Min snälla vän linda påminde mig för ett tag sen om att detta är min sista lediga dag på ja, 20 dagar. Kan ju inte påstå att jag blir alldeles överlycklig utav den tanken. Vart fan kommer mitt liv ta vägen under den tiden undrar jag. Dock har jag mycket roligt att se framemot men det gör ju bara att tiden går ännu saktare. Fan vilket jävla probbe, kan inte säga att det är ett ilands probbe för detta är seriously. fän.
Vet inte riktigt vad jag ska göra för att utnyttja denna dag till max. Kanske följa med mamma och träna, kanske sola eller varför inte tvätta och städa rummet. Finns så mycket olika alternativ alltså. Men först ska jag nog äta lite chirre och läsa en dålig engelsk bok.
Click to view full size image

Hjärtats ensamma slag

Petter – Hjärtats ensamma slag - Petters Version
Idag har jag inte gjort någonting annat än att ligga i sängen och kolla bloggar, super soft!
Gårdagens middag var jätte trevlig, efter vi ätit så följdes kvällen av vin och spel tills klockan blev mycket och alla begav sig hemåt.
Denna kväll ser inte alls dum ut heller, snart kommer Nina hit och ska äta middag med mig och sedan så kommer Johanna. Inget alls planerat så vi blir nog bara hemma men det är inte helt fel heller.
Jag vann tävlingen "bäst bloggah min", den ni!

Flyg nu lilla fjäril flyg, en dag kommer du att krossas så flyg nu du lilla fjäril

Sitter o pratar med majsan och lyssnar på håkan just nu. Snart kommer linnea hit och då ska vi laga mat med kotten och jonte. Det blir en mysig kväll med dem, middag vin och cigg. Lite senare kommer nog Linus också.
Detta blir min sista helg som ledig 17åring. wiio
Såhär gangster är jag nu hejdo

T to the H to the A to the I

Jag kan inte smälta de de går inte. Vill börja packa nuuuuu, om en och en halv månad ungefär sååååååååååååå drar jag och mamma till värmen. Mer än så får jag inte fram denna vackra underbart förträffliga eftermiddag. 

Jag har fått supromånga fräknar

Första skoldagen avklarad. Back to reality alltså. Fast så farligt är det inte för min klass är best. Till och med flippat tjarå har sin lilla roll. Efter skolan så hämtade mami mig och så åkte vi och handlade och nu väntar jag på att maten ska bli klaro and im dying för jag har nästan inte ätit sen frullen i morse. tjarå

half dead

Hejhejheeeeeej jag är jätte förkyld, störigt. Annars är det bra, bara en jobbdag kvar sen är jag klar med denna jobbhelg, skönto.
Just nu ligger jag och väntar på att lindan pallan evvan och jullan som ska komma hit, dom är på väg hem från åre och kör assegt. drygt.
Eftersom att jag har så sjukt roliga bilder på min dator så får alla mina miljoners biljarder läsare njuta av denna vackra lilla strumpa.

dabido

Kottis gick precis och nu ska jag bara chilla tills jag måste gå till bussen för att åka till jobbet.. Även fast det var nästan en månad sen jag jobbade sist så känns det riktigt jävla förjävligt att jobba i helgen. MEEEEEEN det kan kanske kanske bli lite lite roligt om jag tänker positivt, dock är det jävligt svårt. Men jag tjänar ju fan pengar och pengar behöver man alltid.
Nu mår jag illa hejdå

Dead End

I kväll så bjöd jag Jonni på middag. Detta delikata lagade jag och det blev super gött. Jätte ruligt att hänga med henne again.
Mamma är i åre och jag är själv hemma så kottis kommer hit och håller mig sällis nu, snellt.
Yiruma – River Flows In You

borta bra hemma bäst

Det är inge roligt att skriva blogg när man har mycket att "berätta", då känns det bara drygt så jag lägger upp lite bilder istället.
Malmö var bra förutom att en kvarters bomb kastades in på rökrutan där jag stod vilket gjorde att mitt ena öra nu är paj på grund av smällen. Kan tillägga att de som var inne på klubben trodde det var skottlossning. Annars Chill!
Nu ska jag chilla lite mer innan jag kanske möjligtvis orkar göra något. hejdoo


RSS 2.0