Peace and löve

sover sista natten i en säng på 5 dagar. sickt. Men sjukt kul. Snacka om att jag kommer uppskatta min säng när jag kommer hem på söndag. Har i dag faktiskt bokat hemresan också, sjukt skönt att veta att jag kommer kunna komma hem och då och då och dåååå väntar min maja på mig i östersund för hon har då äntligen kommit hem hihi. Tjarå

Party and Bullshit

Cha Cha bloggen.
Vet inte riktigt vart jag ska börja, vilken vecka.. Två småpluttar har blivit stora och kommit in i krogen åldern vilket firats en del, en annan sak som firats är midsommar som spårade (som vanligt?) men jag hade roligt ändå. Hann också under midsommar natten att ta årets första dopp i storsjön, riktigt skööönt.
Gårdagen då Evve firades så fick jag ringa 112 för första gången i mitt liv, sista också hoppas jag. För fyfan vad jävla rädd jag var. Jag linda och evve hittade en kille liggandes på en parkering helt avsvimmad mitt på natten, antagligen full som ett svin. Han var helt okontaktbar så de var bara att ta upp fonen och ringa. Kände mig rätt duktig som vågade. Och efter ett tag så kom faktiskt ambulansen också så jag kunde till och med förklara vägen. Be proud.
Nu börjar jag snacka i nattmössan så kanske är dax att sova på riktigt. I morgon så ska de sista som tex tält och campingstolar inhandlas inför resan på tisdag som går mot borlänge och peace and love! Jag är fan sjukt nervös över att sova i tält 5 eller 6 nätter eller vad det är. Men det blir nog fett som fan! haha

Jag placerade dig i drömmen som jag borde ha glömt

Vart är du som jag ringer dygnet runt varje dygn? som alltid orkar och alltid nästan vill prata. Jaa inte i Sverige iallafall, men nu är det inte länge kvar :)
Har haft en super trevlig dag/kväll/natt med göttigt sällskap och alldeles för mycket mat.
Jag känner nu att min hosta och förkylning fått ta smällen och blivit allat annat än bättre, men de var de värt får jag hoppar. Bara jag är frisk till next week. Skulle behöva ligga i sängen fram till peace så att jag blir helt hundra frisk och så jag orkar vara vaken i en vecka, vore sjukt gött för tält suger att sova i.
Drömde härom natten att när jag kommer hem från en veckas tältning så hade jag bara några dagar kvar att leva för jag hade sån sjuk lung inflamation som jag helt klart skulle dö av. skön   t.
Nu babblar jag bara på. halv sovandes och utan hjärnceller. tjarå
Jag och Estis posade framför kameran i morse, zöta ♥

Nina fuckin freakin Skyttmo fyller arton i dag hipp hipp hurra!

Ja de gör hon, världens finaste Nina är äntligen arton och som hon väntat! Själv är jag inte så glad eftersom att det är ett bra tag tills min tur så jag lär ju inte se av henne mycket närmaste halv året. MEN MEN.
Hoppas du får världens bästa dag och natt och liv osv osv. Har redan skickat ett fint poetiskt sms så tycker inte jag behöver säga så mycket mer. ÄLSKAR DIG ♥
Ja med de säger jag att vi har gjort sjukt mycket roliga saker ihop och mer kommer de bli. Just so u know. pusss!

Sånt där är slöseri med tid. Men då slösar vi bort våra liv

Tror aldrig jag har funderat så här mycket på om jag måste städa. M å s t e  s t ä d a a a  n u u u u u u u ! ! ! !

sjukt eklit

You touch me lalala

Innan jag och mamma åker iväg och kollar på allt möjligt som jag kan behöva ha med mig till peace så måste jag lägga ut denna sång. Tror det blir min sommarplåga :)

hela livet var ett disco

Nu kom ångesten över att vara hemma. Jävla äckel väder!
Måste snart slita upp mig ur sängen och dra iväg och jobba, mycket mer lockande att ligga kvar här måste jag säga. vill inte röra mig utanför sängkanten i dagggggg

halo

skönt att jag typ har varit vaken i 41 timmar om en liten stund. Thats crazy man.
Hade iallafall en mycket mysig resa. Inte lika mysigt att jag fick sol-eksem eller värme-eksem och kunde därför knappt ligga i solen mer en någon timma om dagen största delen av veckan. Måste ju säga att jag har en fet jävla bränna.
Kanske dags att söve nu. cya m8s

Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

                            

99 problems but a bitch ain't one

ne juste! saknar lojjsan så de gör ooont och jag vill inte vara här längre. Tur vi drar om typ en och en halv dag.
Tur man förstår mycket här i världen och TUR att jag ska duscha nu och kanske packa kanske sova eller kanske göra något annat coolt, vem vet.
Saknar henki också, jag behöver en släng av han nu känner jag.
Älskar regn och mina otroligt meningsfulla inlägg.

blueberry yum yum

Gammal skön lååååååååååååt. Nu ska jag städa rummet sedan sovaaaaaaaaaaaa. Jag har jobbat hela dagen, icke ruligaste ja gjort. ciao

Riverside motherfucker

Björkis ikväll med filtar och trevligt sällskap. Kunde inte sitta bättre denna bedårande jävla lördag.
palllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rising girl yo

Gött gött gööööööööööööötttt känns de just nu. Allt är bara asgött!

I går så var jag på skolan, gjorde matte prov, klarade matteprov, tog en fika med jonnsi, köpte en klänning, åkte hem, blev bjuden på nudelmiddag av älsklings Ninis, köpte peace biljett, tog en natt promenad till björkis där jag träffade en trevlig liten prick, gick hem, sov! Riktigt jävla gött bara.
Idag så var jag på skolan, åkte till brulle, städade jobbet, tjänade cash, köpte världens godaste sallad, gick hem till  favoriiiiiiiit Maja och åt sallad, blev bjuden på grädde och jordgubbisar, for i palt koma, tog bussarna hem och nu ligger jag i sängen och väntar på min nattvän som blir Pauline.  OCH till sist men fan inte minst så måste jag berätta att om precis en vecka just precis jävla nu så chillar jag jävligt jävla mycket på någon restaurang med la familia på alanya, dock så kommer mammsi saknas sjuuuuuuuuuukligt mycket.
Bara att hoppas på att ditt liv är lika gött!
Nu ska jag chillstäda mitt chillrum och chilla lite extra tills söta lilla P kommer. pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssseeeeeeee
Om jag var så här brun nu så skulle livet fan vara fulländat haha.

Everybody makes mistakes. Everybody has those days

hehe.... Gårdagen var riktigt trevlig, älskar student tider då de är så jävla bra stämning och alla är as sköna :) Även fast de blev lite kallt så var det helt klart värt de. Gött att mina vänner är bäst också!

Kom nyss hem från världens mysigaste middag med hela familjeeen, inte ofta alla är samlade så de vaa asmööös. Nu väntar plugg inför sista provet i matte b som jag har i morgon. Rätt soft att börja 12, göra prov och sluta. Livet är bra gött sista veckorna förutom de jävla vattenkrig som är på skolan nu. Faaast jag ska vara precis lika jävlig när jag går i trean :)
Lite bilder från igår och idag hihi.
Älskar errrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0