beyonce

Och lady gaga har gjort de igen... hehh





bra

In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..
How could you be so heartless?
Oh.. How could you be so heartless?

haha åh jag tänker aldrig byta ringsignal

25 november.

Jag är dödstrött och ska sova vilken sekund som helst men först tänkte jag skriva och berätta vad jag haft för mig vilket inte är så mycket men endå:)
Åkte till lund i går efter skolan och red min bruna springare sen så kom jonna dit så det blev en chicago och prat kväll, jätte mysigt! Klev upp i morse och då skjutsade hon mig till skolan så hade jag två lektioner och sedan gick jag ner till stan och mötte upp henne igen för att leta lite skor och dricka lite kaffe.
Hon flyttar till åre i helgen, känns skit tråkigt men jag får hälsa på henne!:)
Efter staden så åktejag bara hem och har läst igenom en massa papper och börjat skriva på ett tränings schema för en månad.. Sjuuuukt segt. Hoppade också över dansen ikväll pga att jag var tvungen att börja med de, bläääääääääääää.
Nej nu stängs mina ögon av sig själv. godnatt


melissa horn


I love this song

långa nätter

Jag sitter just nu i lund och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka till mamma och äta tårta, Linus fyller nämligen 9år idag, grattis till haaaan:)
Efter skolan så åkte jag direkt hit och lastade min häst för att åka in på kliniken på röntgen vilket gick jätte bra, känns riktigt skönt att han inte hade spatt eller liknande. 

Sitter och lyssnar på fireflies på typ högsta volym, sjukt bra låt och jag blir aldrig less på den! Jag har en förmåga att när jag hittat bra låtar så lyssnar jag på den 24/7 tills jag lessnar lite tråkigt faktiskt men meeen:) heehhhhh

Jag tog lite kort med webcameran nyss, asssnyyggaa så jag lägger upp några. titta och njuuuuuuut........ 
 


En bild på mina bröder för snart tre år sedan i Mauritius :)


Nu kom pappsen. ¡adiós!

Idag

är en sån dag som man inte vill kliva upp från sängen. skönt

imse vimse

Jag har världens största problem. Jag är skit hungrig, så hungrig att jag är svag och skakis vilket leder till att det inte finns någon ork att göra mat. Skulle kunna äta vad som helst tror jag. Fan vilket dilemma. 

Det blev riktigt rolig kväll i går i torvalla bystuga och det känns i dag.. 
Tog inte så feta bilder men någon få blev det ifrån "förfesten" som var i Paus nya lägenhet, som förövrigt var sjukt snygg! Det var jag Nina Pauline Amanda Linnea och Elina, fina tjejer! Även jonte och christoffer var förbi en sväng.







 
Denna bild är för att visa hur skön bilfärden dit var för vissa.

Nu så ska jag ta mig i kragen och gå o göra mat och ringa Nina.
Får se vad de blir i kväll, lite planer finns det allt:)

Mandarin

äter jag just nu, så gott! Och faktiskt så är jag duktig och ligger redan i sängen för att snart sova. Tänkte försöka komma i tid till skolan i morgon då jag börjar kl 8!!!! Enda dagen på veckan och det är också enda dagen som jag brukar komma försent. Jag menar hur jobbigt är det inte att kliva upp halv 7? Då det känns som mitt i natten och det fortfarande är kol mörkt ute. ble.

Idag så har jag varit på skolan och sen gick jag på stan och drack te på pause med linnea. Konstigt det känns att dricka te istället för latte men jag har kommit på att jag får sjukt ont i huvudet av kaffe så har lugnat mig lite med det. Te är nyttigare också:)
Fan jag kom nu på att min kamera ligger i mitt skåp.. helveete hoppas inte att någon bryter upp mitt lås, lite läskigt då de hände en annan i klassen för någon dag sen. Bara att hålla tummarna typ.
Nu ska jag kolla på någon film och försöka sova så jag säger godnatt :)


Här är två bilder från i fredags:) Nina & Linnea och jag & Nina. Fler bilder än så togs inte hehe.


same mistake

Ååh så ont jag har i ett av mina fingrar nu!  Råkade alldeles nyss att bränna mig på en plåt.. Det dunkar i hela fingret, känns som om att någon har skärt bort skinnet typ hah.

Jag tog alldeles nyss en stekhet dusch vilket syns nu för jag är röd som en rödning men det spelar ingen roll för enligt mig så finns det nästan inget bättre än att duscha vaaaaaaaaarmt :)

Var på dans i kväll, riktigt kul men rätt jobbigt eftersom att jag fortfarande är förkyld och hostar så fort jag lyfter ett finger, riktigt jobbigt.

Jag fick nu ett "återfall" eller vad man ska kalla det med tanke ¨på min förra data som blev stulen på midsommar. Alla bilder och filmer jag hade på den som inte finns någon annan stans åååh. Dumma dumma dumma människor det finns:(

godnatt

En bild som gör mig glad :)


ledigt

Det fick bli en natt i lund inatt. Lika bra det kanske, mysigt att vara här plus att våran hund Klara har fått 9st valpar vilket gör det ennu mysigare :)

Ingen skola i morgon men endå så måste jag upp kl 7, skönt.
Jag är också rätt less men ingen har väl dött utav det hoppas jag.

ungefär så här mysigt har jag det och nu blev det ennu bättre då pappa kom med te och macka:)

cold

Jag är så jävla trött, beror nog på att jag är förkyld. Hatar att vara förkyld.
Innan jag får stänga mina ögon så måste jag byta sängkläder(hatar att ha dem mer än en vecka), gå ut med hundarna och duscha. Åh kommer inte komma i säng förän 23 endå..
Lång dag i morgon 10.00 tills 16.15, riktigt oskönt.

Hittade ingen rolig bild att lägga ut så det fick bli denna.
Ungefär så här känner jag nu, rätt gött. ehheheh

(Jonna står för tha unbelievable sminkning)


Ny vecka nya tag, ett stort +

I morgon så blir det en ny vecka, nya möjligheter och ett nytt liv påbörjas. Så är det varje vecka, då glömmer man det gamla och ser endast framåt mot ett nytt kapitel, gött säger jag. 
Haha tänk om man kunde se saker o ting på det viset. Jag skulle njuta som en gnu, meen försöka går ju alltid!



I love you my very best friend


running up that hill


bättre låt

Fars dag

är de enda jag orkar skriva. Gjorde iallafall en kladdkaka till pappa.
Han är bäst min pappa.


jag och pappa för några dagar sen i mexico

Förövrigt så har jag druckit liiite kaffe ikväll. Det är därför jag är vaken nu, greeeeeeejt.
Just de, min helg blev en mysig helg. Nattinatti dudelidudes

lugn lund-helg

Hallå! Vilket rolig helg jag harrr, woho!  Nejdå men så illa är den inte bara lite segt att behöva vara i lund hos papa från fredag till söndag kväll. Hade varit lite roligare om han var hemma  så att jag fick träffa honom lite meen inte är han det heller. Aja tur att jag har underbara vänner som ställer upp så att det inte blir allt för ensamt.
Igår kväll så var Amanda Paui Linda Julia och Evve här och sällskapade. Vi åt tacos och blåbärs paj. Det var jätte mysigt och gott, till och med så mysigt att jag fick ont i magen.
Idag så ringde klockan kvart över 8 då jag var tvungen att gå ut och släppa ut hästarna, inte så jätte skönt då jag pratade i telefon tills kl3.  det gick rätt fort i stallet och sedan kunde jag gå in och sova till kl kvart över 12 :)
Alla åkte hem runt två tiden och efter det så har jag hunnit rida och pysslat om min lilla häst som är finast i världen.
I kväll så ska jag umgås med Stefan o Thomas. Får se vad vi hittar på, skulle gissa på att det blir lite poker spelande eller liknande och jag som inte kan spela det men det är lätt fixat skulle jag gissa:)

Jag läste igenom lite inlägg förut, det var fan inte roligt. Särskrivning på hög nivå. Mer än hälften av allt jag skrivit är felstavat + att jag suger på styckeindelning och vart man sätter , osv.. ha ha Jag hade faktiskt kunnat göra det bättre men jag orkar aldrig läsa igenom de jag skrivit och då blir de som de blir.




Nu måste jag kila till steffi o thomis. eheh tjarrå

deep.

du vet de känns

lady gaga



dödsöndag

Maja svängde nyss förbi och skulle lämna några saker som hon lånat, det var skit jobbigt. Hon grät och då började jag också att gråta:(( Nu kommer det att gå nästan två månader tills jag träffar henne igen, känns sjukt jävla jobbigt!
Förövrigt så är jag typ sjuk fortfarande men jag har ingen aning om vad jag har för sjukdom.  typ svinis. nä men fan. Det kanske är inbillning ?


RSS 2.0