fire

jag har eldat upp min rygg i solen i dag. skönt som fan. ajajajajajaj!:(


babylonsjukan...

Måste bara berätta att jag inte har ig i musik längre, sjukt stolt:) tränade i en timma i dag o sen fixade jag de, yeeeeee.
Nu måste jag skynda mig o duscha o sen ta moppeloppen till fisamanda o pruttpaui.
Ha en kul fredagkväll dudes, de ska jag ha :)

hej

hej jag har ig i musik hejdå

två veckor!?

Fan asså jag som tänkte sova tidigt i kväll men så glömde jag bort de och klunkade en kopp kaffe, så jävla bra kommer jag ju inte somna före 2 i natt heller dåååååå. underbart ju! iiiiiiiinte.

Kom på en sak nyss, om två veckor precis träffar jag min klass för sista gången samlad eller va man ska säga, konstigt. vi har ju faktiskt gått tillsammans i 10år nu, helt sjukt. 
Om precis två veckor så får jag sommar lov också!!!!!!!!! helt sjukt skönt, årets jävla höjdpungt! 
Nästa vecka så ska vi på klassresa, en natt i åre hehe men de blir säkert kuuulii det med :)

Sommaren kommer nog bli galet bra iallafall. Det blir kanske en resa med majsan till kroatioen eller liknande och jag ska kanske hänga med ninis till öland. båda sakerna låter ju bara för braaaaaaaaaaaaaa yeeeeeeeeee, och sen blir de ju en massa andra skitroliga saker här i östersund :)   Hoppas bara att mitt cashflow tillåter.

Här är två bilder sen i helgen.  kort nr 1 är de salamanderamanda bajamaja o jao. Andra bilden tycker ja va söt, gosigare hund!


Juste det! I dag köpte jag en klänning och ett armband som jag antagligen ska ha på avslutningsmiddagsgrejjset. rätt roligt de med aaassså.   Fresten så vill jag fixa mitt hår lite ljusare änn vad de är har fan ska jag göra det om jag inte vill slinga? omöjligt eller! ble. 

grym sommarlåt jao
 

sleeping...

borde sova borde sova ska ju fan upp 7 i morgon ööööööh. I feeeeeeeeeeel like dying dårå!

jag har iaf haft en braa veecka, inte hunnit skrivit en sekund.  Tror till och med att jag har lite kort men jag vet inte hos vem min kamera är, ska nog försöka ta reda på det i morgon.  Just det! måste ju faktiskt berätta en viktig nyhetget, ja har blivit solbränd och fått kant, underbart! fast de ömmar lite.. hehh
Ne nu ska jag hälsa på kudden, har inte träffat han på väldigt länge. hoppas att han vill hjälpa mig o sova :)

cashflow

fittigt onödigt mycket pengar har de gått denna helg. inte kul asså! Och den är inte slut än.. ?!

hinner inte skriva mer nu :)

....


lyssna på texten :(

piggis

I går slog jag ju till med 4 inlägg, hade nog lite för lite att göra.  Men i dag kommer ett iaf:) Jag har varit på skolan, hade världen huvudvärk hela dagen inte skönt:( Men sen när ja kom hem gick de över och jag red min fina häst och sen tog jag fram min lilla moppe! Och körde till mamma! var faktiskt rätt rädd, första gången i år jag kör och måste köra i stan. Har inte så stor koll på regler o sånt, de enda jag kan är hur man gör i rondeller stannar och gasar ungefär. Vet inte hur skyltarna ser ut där de är enkelriktat osv.. men ja körde lite omvägar o sånt så jag slapp alla sånna saker:) Men jag måste nog ta o lära mig, känns inte så säkert att köra runt o gissa alla regler hehe. 
Ikväll så har jag pluggat och suttit vid datan, kom på att jag inte kollat på en av mina favorit filmer på jätte länge, Nyckeln till frihet, sååå bra film! Morgan freeman är nog en av dom absolut bästa skådespelarna i världen eller iallafall enligt mig. 
Nu ska jag skriva lite svenska och sedan sova.  Tänk att jag lyckades ordna upp skolan, inga ig varningar längre. känns så himla sköönt.  Godnatt Jag skulle inte tacka nej till en latte nu mmmmmmmmmmmmmmmmm :(

friday night lights

På fredag kväll så fick jag för skjuts av Johan till jonnsan där de var födelsedags middag för Jonna som fyllt 20 med lite tjejer. Vi spelade spel åt och hade trevligt!  Vid 11 kom våran skjuts, en såkallad limo.. Kanske var de för 20 år sen? :) aja vi åkte med den in till stan och dansade hela kvällen. Efter det så åkte vi på efterfest och kom inte i säng förän 5 halv 6. 
En koort sammanfattning av kvällen men jag hade jätte kul!



Dom ända bilderna jag har. Måste be dom andra skicka sina bilder också!
Nu ska jag gå och ta en ipren elelr alvedon för mitt huvud som gör skitont (som vanligt?:s) och sen ta en dusch och sen plugga tills jag stupar. Måste göra klart svenskaaan! 
byebye applepajj

muckis

I fredags så hade vi Muckfoto. Ingen i klassen var överenns om hur vi skulle se ut eller så,  vi ville ju ha tema o sånt. men så kom vi fram till hippie.
 varken jag eller maja har ingen aning om hur dom klär sig men hade för oss att dom ser slitna ut typ?  Så vi överdrev lite och tog på oss de vi kunde hitta. Vi hade iallafall kul heheh.




I feel like dying

Hur bra låt är inte det? Jag lessnar nog aldrig. hur skön som helst ju! http://www.youtube.com/watch?v=43s3e-Ct3CY
Hur gör man för att få upp videon från youtube??? Får nog fråga majsan det.

mitten av maj?

Hur kan det vara mitten av  maj när de är så här jävla kallt?! Kanke är kallt i maj för att de ska bli så varm hela sommaren. Får väl hoppas på något sånt.

fail

jag borde sova jag borde sovaaaaaaaaa fan de går inte eller jag har inte lagt mig under täcket och försökt direkt men om jag skulle göra de så skulle jag bara inte kunna sova o bara ligga där som ett jävla skämt. 

I kväll har jag varit så sämst skulle plugga städa rummet bränna ut skivor ta fram kläder o välja till niornas dans i morgon de ända jag gjort är att fixa skivorna annars ingenting, inte bra. kommer ångra mig som fan i morgon.  Har iallafall träffat jonna i dag, jag och maja tog en fika med henne, super trevligt! Höra om hennes Monacoupplevelser, lite avundsjuk jag blev då! eller inte så lite heller. 


 fan vilken söt bild jävla heting alltså ojoj.
Nu ska jag sova jag ska fan filmas i morgon! kul som fan alltsååååå.
Hoppas att ni som läser mina inlägg gillar svärord. hehe

morgon!

Kul att jag nästan har hjärnblödning. kul att våran första lektion är nationella i matte, jag kan inte tänka!!!!!  kul kul kul
happymoment :)

trött!

Jag måste gå och lägga mig mycket snart annars går nog mitt huvud själv och lägger sig för fyfaaan vad ont jag har alltså! bläää.  Ikväll så har jag iallafall pluggat, pluggat skit mycket faktiskt! kan jag inte vara så här duktig varje kväll? då skulle jag ju ha rätt bra betyg:) 
Fick iallafall min data i dag, pappa åkte och hämtade den åt mig, de underlättar ju pluggandet att ha en bra fungerande data som inte tar bort allt lite då och då som skolans datorer tex. Dom är helt jävla dum i fan! Har hänt ett x antal gånger att datan bara tagit bort allt jag skrivit och jobbat från jordens yta ungefär så då är de ju bara att skriva om allt, de är ju skitkul när man skrivit kanske 3 a4 sidor? usch vad jävla äckelarg jag blivit!  Men aja så är de inte nu:) för nu har jag miiiin.    
Idag så har jag Iallafall varit på skolan till tre sen hem och ridit sen pratat lite i fonen ätit och nu så har jag pluggat sen kl halv sju kanske. Sååå duktig är jag:)  Snart lägger mitt huvud av på riktigt så nu lägger jag ut lite bilder sen är de pyssanlull.


Mer bilder än så kan jag inte ladda upp för internet ville inte det. Underbart de är att bo ute på landet :) De är iallafall från i torsdags senare in på kvällen än så kommer jag nog inte att lägga upp:)

nu........... KUDDEN!!:p

söndag degdag

Har suttit skit länge och skrivit ett jätte långt inlägg om vad jag gjort i helgen men de vart inge bra så jag tog bort allt. Har iallafall haft en bra helg! Glömde min data hos mamma så jag har inga bilder nu men de ska jag lägga upp när jag får den, då är de roligare att berätta också. 
Jag skulle behöva plugga som fan men de går inte för jag ahr inte min helvetes jävla njsdfhkfh kshf data så nu hoppar ja i sjön, isen är ju äntligen borta så de är möjligt.
 
Bilden är iallfall snart två år gammal. Jag och nina badade i orrviken en fin kväll :)


RSS 2.0