disappointed

FAN vad jag hatar det här. 
gooooooooooooooooooooooooooodis nu.

sickfuck

jag mår så jävla dåligt, as illa och skit seg. Jag orkar ingenting. This is so funny I love it. die.

jämtland!!!!

Kom precis hem från basketen, jämtland vann för en gångs skull! så jävla bra.
Idag har jag tjänat 200kr:)) följde med Linus och en kompis till honom på bodaborg och fick 200 för att jag offrade mig. Värt det. Sen kom jag hem och åt pannkakor och sedan åkte jag och min mami på basket.
Denna Kväll får jag se vad jag gör, antigen så ska jag bara vara hemma eller sååå åker jag ut på äventyr. Återstår att se.

ingen rubrik

never ever again. 



dead

Jag vaknade nyss, på tok för tidigt för denna morgon. Kom hem vid fem i går och de känns, men kunde inte sova längre så ja. Hade iallafall riktigt roligt i går, festen var trevlig. Efterfesten var skit kul, Jag och pauline åkte runt med Fredrik Pontus och Dennis i stans alla kanter, lyssnade på bra musik och gjorde saker man bara måste göra innan man dör, typ som att jula vid Jula, maxa vid maxi, haft fest vid frösötornet.... Det var fler saker men jag orkar inte komma i håg dem nu. Det var iallafall assssssssruuligt.
Men nu är det en ny dag och jag måste gå ut med hundarna och äta något, min mage feel like dying och sen så ska jag gå på stan med Linda:)) Dax att vakna till riktigt kaaaaaaaaaaanske.


basket

Ikväll så ska jag på basket med min bruush. Känns lite jobbigt att de bara är jag och han eftersom att han kommer springa iväg med sina basketpolare och jag bli kvar själv där i publiken. Meen meen vad gör man inte för sina bröder.. ? eheh.  Efter basketen så måste jag åka iväg till lund o ta in hästarna sen så ska jag på någon slags fest. Blir nog roligt!  ciaaaoo


gul o blå

Amanda åkte nyss hem och jag ska göra i ordning mig lite för att glida ner till stan där jag ska träffa jonna:)
Igår kväll så kom iallafall amanda och sen sebbe hit och drack kaffää o kollade på film,  Jag bakade också en morotskaka fast det blev mer en citronkaka:( Jag ska nog inte baka kakor jag. AJJJJJAA nu måste jag skynda mig. heerrrråå


hössssssssssssssssssssst

jag hatar höst lovet! Eller ne de gör jag inte riktigt men det är itne det roligaste lovet, vädret kylan ja allt ungefär är sunk, förutom att man får sova länge och umgås med vänner hela dagarna typ. 
Kom precis hem från stan där jag varit med först Amanda o paui sen träffade vi majs o hennes friendos. Vi gled runt lite, chillade på pause osånt :) Ikväll får jag se vad som händer antingen så blir chillegrill med maandis eller så blir det något lite coolare.. Jaaaa får se vart kvällen vänder sig.   Jag längtar tills i morgon kväll då jag ska hänga med brushen på basket, alltid lika kul! :) eller jaa om dom vinner vill säga.
En bild från i sommras. Kan någon bara göra mig brun igen. livet är mycket lättare då!

silly silly boy

Innan jag slänger in handduken och hoppar i säng och säger godnatt så måste jag lägga upp denna låt. den e awesome


godnatt

söndags mys

Hej! Kom precis hem från en som vanligt mysig söndags fika på pause. Jag och nina träffade Julia och Hedda där så vi satt och pratade med dem tills kl nio då de stängde. Nina åker till enköping i morgon och är borta heeela lovet vilket känns jätte tråkigt. Tur att jag hann träffa henne i kväll iallfall:)
Sitter och lyssnar på massa aukustiska låtat på spotten, det finns jätte många sånna versioner som är bättre än orginalet.
Här är en som är skit bra!


Annars så var kvällen i går sådär. Kul att umgås med Majsan iallafall! Har inte så mycket bilder att bjuppa på men en finns ialllafall:)

lörris

halloo jag måste med att säga att jag nästan hatar vinter.. Var precis ute med hundarna och det är kallt som fan även fast det inte är vinter än? hur kallt kommer de då kännas när det riktiga kommer fyfaen säger jag bara.
I dag så ska jag städa mitt rum och toalett, lägga mig i badkaret och ta en låångt härligt bad sen hoppas jag att klockan är rätt mycket så att jag kan börja göra min i ordning för i kväll för ikväll blir det utgåååång. Jag och min kära lilla maja ska inta dansgolvet he-he.
 
En bild från förra helgen, fina brudar hihi!


lov fifan

Sitter hos amanda och chillar feeeeett. ska snart iväg på invigningen av the torg. Kan nog bli kul! finns inte mycket mer att säga. har nyss fikat en mångtimmars latte på pause med min ninis, myspys. hejdå

the day before the day

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I would cross. Coldplay bäst musik just nu rix fm ehhhe


Han har potential till att bli min man, lillen min lillen

Förövrigt så prioriterar jag typ allt framför novellen som ska vara inne i morgon. Dax att börja skriva typ nu kanske.
Annars så har jag haft en bra dag. Lite halvdryg skoldag men sen tog jag en tur på min bruna springare med Angelica vilket gjorde dagen riktigt bra! Känns bara jobbigare och jobbigare att jag ska sälja honom, meen what to do. Skulle vara sjukt själviskt om jag inte gjorde det sååå ja.


tattooooo

Finaste tattos. Ska nog göra julgranen på riktigt, den var sexig.



Tisdag kväll

Alltså jag tycker det är jättegulligt när ni kommer fram på stan och säger hej och vill ta kort, men ni behöver ju inte tro att ni känner mig bara för att ni läser min blogg!

Ikväll har jag fått in typ hundra stycken idolbilder, men jag tänkte lägga upp en för resten orkar jag inte lägga upp. SEE YA!


high on life lala

Jaaaa nu var jobbigaste dagen på hela veckan avklarad! sjukt skönt.
Amanda hängde med mig lund efter att vi slutat, där vi varit till typ nu. Skulle ta in hästarna i kväll men det var redan gjort så det fanns inte så mycket att göra så vi tatuerade varandra, mycket vackert. Finna bilder som jag vet att just dduuuuu vill se men det går ej att lägga upp.. tyvärr.........
I morgon är det dans på fredag får jag lov och på lördag ska jag vara med Maja min maja:) iiiih!
Synd bara att jag har en novell att skriva tills på fredag.. jobbigt.


19 okt.

Grymt härligt dag idag. Eller ja förutom uppstigningen i morse då:)
Hade två lektioner, första var spanska och vi kollade på film hela lektionen. Vi fick se Barnhemmet vilken jag har sett nästan tre gånger på bara någon vecka vilket kanske var tur?
jag är rätt fjantig när det gäller skräckfilmer. När de är läskiga så brukar jag hålla för öronen och skrika för att överrösta tvn och ibland börja grina.
Andra och också sista var svenska som gick riktigt fort. Efter skolan så gick jag på stan med mamma, vi åt på lilla ziam. Underbart! Jag minns när jag var liten och vi bodde granne med dom som har resturangen. Önskar att det var nu för jag kan inte påstå att jag njöt utav det då..
Ikväll så kom lillamanda förbi en sväng och kollade lite på tv med mig sen gick hon hem tyyp :) Alltid lika ruuligt.

Just nu sitter jag och laddar inför en lång dag i morgon 10-16.15! I feel like dying ehhe


kaffelatte

Fan jag har säkert druckit 5 koppar kaffe efter kl 3 i dag!! fan asså. Nu har jag ont i magen ont i huvet och jag kan inte sitta still känns som om att jag är arg lessen glad ja allt. åHÅÅÅ kommer aldrig kunna somna!
Drar nog ner och tar ett dopp i storsjön eller springer till malmö och tillbaka. Låter ju nästan lockande!
Har haft en asbra helg men orkar inte skriva om den, de skulle bli riktig särskrivning för jag är så skaaakis av koffein eller vad de heter!  åh jag dör nu, mår så jävla dåligt! ehehehhhhh stackars liten

espana

åååååååååh nu har jag återigen hur mycket som helst att göra i skolan. läxförhör och prov i morgon sen en asstor grej tills på tisdag och en novell tills på fredag nästa vecka seeeeen äntligen lov! :)

Idag har jag endast hunnit med skola, block hela dagen så jag har suttit vid datan hela dagen och skrivit en massa nyheter, not so fun..  Nu ska jag plugga spanska och ladda inför i morgon då de är freeeedaag!!

Grattis till min fina mamma i dag också! <3


min onsdagis

Skola 11.35 till 13.05 idag som alla andra onsdagar :)hihi. Efter de så ska jag hitta en present till min fina mamma som fyller år i morgon! And then and then and then pluuuuuuuugg. ciao jao


brumpan

Sitter nu här i brunflo hos min papaa, sjukt länge sen jag var här så jag kände att de var dax att spendera en natt in the ghetto.
Skolan började kl 10 i morse så de var att kliva upp när de fortfarande var mörkt:( jag hatar att de börjar bli vinter och dessutom så kommer den alldeles för tidigt. inte skönt! Jag vill kunna gå runt barbent och svettas istället för att klä på sig sjukt mycket och ändå frysa. 0,01% mysigt kanske..  Fick tillbaka ett matteprov idag som jag gjorde i fredags.  G+, inte dåligt för att vara mig så jag är jätte nöjd:) Slutade skolan kvar över 4 efter en riktigt jobbig idrott. Tog sen bussen till brunflo och tog en sväng på min bruna springare, mysigt fast jag frös som ett as. Kommer aldrig sluta klaga.   så jaa de var ungefär min dag.

Maja såg timbuktu idag på stan! jag vill också :(( 

Nu är jag glad:D

sickT


majaminmaja


saknar dig enormo mucho.
 känns sjukt konstigt att efter vad kan de vara 14år inte träffa dig i princip varje dag. Nu bor du mer än 100mil härifrån, det är sjukt.

Godnatt


söndag pluggdag

Söndag är det dagen som gud glömde eller? måste vara så.. 
Ligger just nu här i sängen med pauline the 17åring, hennes födelsedag idag! Och det firar hon med att tappa mobilen stackars liten! Men iallafall så säger jag ett stort fett grattis till henne och hoppas att hon får lite tur i dag också:)

Igår kväll så kom Jonna hit så de blev det gamla vanliga, prat, Chicago och kaffe för hela slanten. Hon var dock tvungen att åka hem kl 10 men jag ville inte att kvällen skulle sluta då så jag ryckte upp mig och cyklade ner till pause där pauline och stina var. Jag kom precis när lars skulle börja spela och han var helt fantastico, bättre än någonsin:) Vi satt på pause till kasnke halv 1 då han var klar och sen gick vi vidare och dansade loss:)
Idag väntar inget bättre än en massa pluggg! vill hänga med brudarna sen och fira pau riktigt men jag tror fan inte att jag hinner:( 

går inte att ladda upp en jävla bild fan vad lesssssssss jagblir.

fabulous fredag

Vilken toppen fredag jag hade! eller ja, jag hade två prov och ett läxförhör men bortsätt ifrån det så var min fredag toppen! 
När jag var klar i skolan så gick jag på stan ett tag med Nina Linda och Julia. Vi hyrde film och handlade inför kvällen.
När vi var på väg hem så såg vi självaste Lars Eriksson! En som jag lyssnat på jätte mycket sen han var med i idol 2008 och han är helt otroligt bra. Undra hur länge jag kommer leva på att jag sätt honom… 
Att vara under 18 är ingen hit jämt. I går kunde vilken 18+are som helst gå och kolla när han spelade på pause, lika så ikväll har jag för mig. Tror inte enns att det kostar pengar. Men tyvärr! jag är ju en 18-are.

Iallafall så senare på kvällen så åt jag middag hos Linda, italiensk mat bjöds det på, sjukt gott!  sen var det bara fredags mys där med lite vänner, vi kollade på idol och en film. Sjukt bra film var det men jag minns inte vad den hette hmm...  

 Och i dag är ingen vanlig dag för att idag är det Matildas födelsedag!! GGgrrRrAAATTTtttiiIISsSss:D


:D

I dag fick jag mitt nog första MVG! känns sjukt bra. Så vill jag fortsätta.

RSS 2.0