llllllla

i morn drar jag till öarnas land fett coolt.
haft en skön helg med sol och fina människor godnatt nu somnar jag

öh

Jag som aldrig brukar lipa, vad fan händer!

bajs

blä.  jag vill ha min data tillbaka. kommer aldrig sluta vilja det. blä! Jag sörjer fan verkligen.
I morgon drar jag till öland och blir där ett år ungefär. Hoppas att de blir kul men det tror jag nog. Är bara lite nere nu och känner mig som världens mest värdelösa person. Jag vill åka till andra sidan jordklotet med vänner.

måndag 22

I går kväll så kom dojjan till mig ja hade inte träffat henne på läänge förutom ett halvsuddigt studenten. Det var iallafall treevligt och skönt med lite moraliskt stöd eller hur man ska uttrycka sig. Jag somnade någon gång vid tre och min klocka ringde kl halv 9 i morse, de var mindre trevligt. men jag klev upp och sen har hela dagen bestått av hästar ungefär.
Snart så ska jag åka med min brur in till stan till min fina underbara vän Ninis, vi ska nog hänga med rasmus ett tag också. Det blir säkert kul, sjukt länge sen jag träffade han. 
Nina fyller 17år i morgon! Grattis som fan till lillminnet..



Mer bilder än så orkar jag inte ladda upp. På bilderna är iallfall några av mina finaste vänner.

sug

Några fula äckliga fattiga snuskiga jävla objudna svennar tog min data all mammas och min brors sprit och en massa dyra parfymer från mitt jävla hem i fredags. Inte nog med det, någon jävel var tvungen att hälla i allt dom hittade i mina brorsors akvarie så att mer än hälften av fiskarna dog och det tog hela jävla dagen att göra rent det. Dom var också tvungen att bryta sönder lite skivor.
Vem i hela helvetet är så sjukt dum i huvudet att göra något sånt? Visste inte enns att de fanns sånna människor.

Jag hade iallafall en av dom värsta dagarna i mitt i liv i går. så sjukt äckliga människor de finns.  I fredags hade jag iallafall kul tills jag märkte allt som hänt. 

midsommar

ikväll är de party på hög nivå

yo

Nina vaxar och jag ligger här o planerar med dom bästa brudarna tills i morgon.
Morgondagen kommer bli grym med precis dom personer jag vill ha här ;)

döden

Jag är så jävla irriterad så ja tror jag dör snart. Ingen har gjort något eller så jag bara stör mig bara sjukt mkt på allt och alla! 
Nu ska jag gå o vaxa bikinilinjen kommer göra så jävla ont jag kommer dö

:)

naaaaaaaaaa hur snäll är inte min pappa, han kom nyss med en kopp kall oboy och nybakt tunnbröd:))  hur underbart är de inte att få frukost på sängen!

skönt

Jag hade skrivit ett långt inlägg men sen tryckte jag på fel knapp så att allt togs bort. kul.

Jag vaknade iallafall nyss och jag tänker inte kliva upp än på ett tag. Inge roligt att vakna när de är så sjukt fint väder som de är nu...... bäjs.  Ikväll ska jag iaf på tjejmiddag hos Erika. kommer nog bli myspys. Efter de ska min lilla majsan hänga med mig heeeeeem. wehoo


typ

typ Parapapapapapapapapa om jag inte va sjuk. skit kul yeeeeeeeeee. not


vädergud

varför fan bor man i fittäckel östersund vädret är ju ett jävla helvete ?!!!!!!!!!!!!!! sommar nu ????? typ jätte mycket höst ju.
jag ber till väder gudarna nu

men jaa

Åkte hem från wången i dag istället, känner att jag håller på att bli sjuk och de vill jag inte så bättre o vara hemma och vila. Har ont i typ hela kroppen, skönt som fan.  Idag har jag iaf ridit final och jag vann, riktigt roligt:)
Ikväll blir de chilllllllllllllllla, sååååå skönt.
Nu ska jag gå och värma en billys pizza sen lägga mig och kolla på film eller ta ett bad eller nått skönt.


norrlänska ye

aoh jag håller på att bli sjuk:( sjukt ont i huvet.   Iallfall så ligger jag på vårat rum nu och ska snart sova, matildis har precis slocknat på en madrass brevid mig.
Idag har ajg iallafall tävlat, T2an gick rätt så bra eller jag fick inte toppen poäng men jag vann klassen så jag är jätte nöjd:) I morgon ska jag rida final men eftersom att jag är den enda ungdomen i finalen så har jag egentligen redan vunnit min klass men final ska jag rida endå:)))) Fyrgången gick inte riktigt så bra. Där blev de inga bra poäng och ingen final men min gris är duktigast endå.

Jag ångrar faktiskt att jag inte var med på avslutningen på skolan. Känns tråkigt att inte fått vara med och säga hejdå till alla osv. Men förhoppningsvis är de inte sista gången jag träffar dom.  Nu måste jag sova om jag ska orka släpa mig upp kl 7 i morgon =(  Hatar verkligen att kliva upp tidigt!!!!!!!! fyfan hjälp mää.



PÅ TISDAG FLYTTAR KANINEN NINA TILL ÖSTERSUND, VÄLKOMMEN TILLBAKA BABY!


norrlänska

Det var en skitkul kväll i går med middag o dans:) Känns väldigt tråkigt att lämna klassen nu. Och jag får inte vara med på avslutningen i morgon de är ju ennu tråkigare.
Nu ska jag iallafall skynda mig packa och sen åka upp till wången för att tävla hela helgen. Wish me luck. 
De ska bli riktigt kul o umgås med matti kajsa o karro över helgen, roliga flickor!:) Dock kommer Nina och Jonna fattas!:(
Neee nu måste jag skynda mig!!
En bild på mig och världens bästa henke hinner jag ladda upp.  Kommer sakna grabben!


..........

Fan jag tänkte ju åka och kolla på dansen kl 12 men jag vaknade 12:(  Maja ringde o väckte mig halv 11 men så somnade jag om istället. Förlåt maja:(((  
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen. 
Packa måste jag också göra. aoooo segt. ajjjaa nu måste jag hurryburryyyy! puss

latis

Fan vad jag är lat, i morse va sängen för skön för skolan så jag stannade hemma. vaknade någon gång vid 12 och låg kvar i sängen i någon timma, sååååå skönt. Jag har typ tagit sommarlov nu. Eller i morgon så ska jag till skolan vid 12 för att kolla på majas dansuppvisning sen på kvällen är de middag med alla nior. De kommer nog bli riktigt trevligt hoppas jag, hemskt att träffa klassen för sista gången men. 
Jag kan iallafall inte fatta att ja sen får sommarlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det man längtar efter under hela året är äntligen här:D haha jag låter som värsta freakgeeken.
 
Ikväll så tänkte jag städa mitt rum men jag la mig i sängen och somnade istället, vaknade upp vid tiotiden och såg att twilight hade laddat klart så jag kollade på den, och som alla säger: sjukt äckligt bra film. hetare kille är svårt att hitta asså. Och nu ligger jag här igen, kan inte sova och lite ont i huvudet och magen har jag. undra vad fan de beror på?! Kan ju iallafall inte bli sjuk nu   naepppp de går icke.
Nu ska jag gå o hämta ett glas vatten och sen försöka sova igen.  Vad fan hände med vädret?! Trodde de skulle bli sommar nu ju:(

stay with moj

bästa låten


käffe


jag är sjukt sugen på kaffe! Men jag har ingen aning om hur man gör kaffe så ja får ligga här och tänka på de ist:(


såatt ni vet lixom.

snake?

shit!
 

haha!

ordning och reda lådvin på freda

Vilken bra och rolig helg jag har haft:) fredagen var galet kul! Var lite överallt men trappan tar ju allt som vanligt. Man blir ju sjukt glad av att se alla sjukt glada och fulla studenter! Grattis alltså. Rullade hem vid 4, ont som fan i fötterna hade jag. 
 
I lördags så vaknade ja o paui, åkte till mandis o sen vidare till nina. Jag och nina drog till pause o fikade med alex och marcus om ja inte minns fel:)  senare på kvällen så blev det fethäng med pauliine amanda och jimmy. Vi alla var rätt trötta efter gårdagen så vi kollade bara på film hela natten typ yao

Idag har jag käkat på donken med mina feta homisar, upptäckt att jag är jävligt fattig, städat pappas jobb, blivit några hundra kronor rikare, blivit lessen, ridit min fantastiska häst, blivit gladare och nu ska jag sova hoppas jag.

två bilder från förferren i fredags

1 juni:DDDD

 I morgon så åker jag till åre på klassresa, det kommer nog bli rätt så kul tror jag, klassen är faktiskt helt okej vissa tillfällen:)
I dag har jag varit på skolan ridit ätit fikat med jonniponni, rökt vattenpipa och pratat i telefon med min nina :)
På skolan hade vi sista provet på kastal, känns så sjukt skönt, helt galet! även fast de kasnke itne gick så bra så spelar de ingen roll. nu är de bara slappa dagar kvaaaaar sen my love LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Nu ska jag gå och skölja ur mitt hår, har en hårinpackning i som jag fick av paui, taxii:) sen så ska jag städa rummet, packa och sen sova. måste upp kl 8 i morgon, längtar riktigt mycket till att mobilen ringer då asså! fy blä usch. 

Juste jag brände mig ju i går på ryggen, i dag har de kliat som bara fan i helvete värre en något annat ja någonsin varit med om, jag känner mig helt psykist störd när ja försöker klia mig där, måste ju se helt galen ut men de går fan inte att låta bli jävla fan vad de kliar. Kanske värt att smörja in sig med solskydd endå?! Sveriges sol verkar ju trotsallt ta lite..


Majas doggar var med oss i söndags. Dom lekte lite i alla maskrosor och blev jätte gula. Det var mycket mer än vad de ser ut som på bilden.



goodbye my lover goodbye my friend




RSS 2.0