Jag kan inte stå om du inte ser på

Hej och hå vilken helg. Har jobbat fredag lördag och söndag, har också ställt till det lite och kommer måsta casha ut några laxar inom snar framtid. Helvete säger jag bara. Ioch med den lilla händelsen som hände i fredags så var jag så less/stressad/ledsen/skakis att jag gnisslade tänder hela natten till lördag vilket ledde till en huvudvärk som heter duga.
Har också sagt hejdå till lilla Linnea i helgen som begett sig till Milano, verkligen inge kul. Ännu mindre roligt blev det när hon skickade sms i kväll och berättade hur det var. Känner mig som en orolig liten mami.
Men annars så rullar livet på som vanligt men på onsdag så får vi lov! Plus i kanten! Och på lördag så åker jag och min baby till den stora staden i några dagar. Vi kommer åka tåg dit, vilket jag älskar. Och vi kommer att bo på hotell vilket inte heller är helt fel :D
Nu ska jag söka på google efter tester om brun utan sol........... Hejo

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Var med och jagade för någon vecka sen!

Its snowing men

Hejo. Det snöar och det är kallt. Nyss var det ju sommar och grööönt.. Huvva vinter är inge roligt!
Idag är det söndag och det känns lite små jobbigt, känner på mig att veckan som kommer kommer att bli kämpig men men,det är ju bara tre dagars skola så atte jag överlever nog och i morgon kväll så kommer linnea hem, Kingen!
Helgen har varit bra, mysig osv. I fredags så var jag och Johanna på Förenings fotbollen och frös sen åkte vi hem till mig och lagade tacos, Matilda och Nina kom också så vi åt middag. Lite senare kom även Maja och Elin hit.
Vi  hade de bara jätte trevligt, skrattade så att tårarna sprutade och jag säger som Maja skrev på sin blogg, man har verkligen glömt bort hur himla kul det är att bara vara med ett gäng tjejkompisar!
Igår så åkte jag runt med mamma tomas fanny och olivia lite överallt. Följde sedan med dem hem till Tomas och åt middag och mös lite osåånt. skjutsade niklo, olivia anders och emil till odensala och sen gick jag och la mig typ vid elva. Fan vad vuxen jag känner mig! I alla fall så vaknade jag upp i dag med min älskling brevid mig, skjutsade han till jobbet och åkte sedan hem och här sitter jag. Har grovstädat mitt rum, typ slängt halva känns det som, så jävla skönt!
Nu väntar jag på att Niklo ska sluta jobba så att jag kan hämta han och åka till pappa på middag. hejdooo

RSS 2.0