bbbbbbado

update från livet i soffan. Idag har jag varit på skolan åkt hem chillat tvättat legat i soffan och klippt klorna på kissarna. nu sitter jag och försöker hitta något att beställa hem, sånt kan ju kanske möjligtvis pigga upp en sen ska jag gå ut med hundarna och möta christoffer. hejdå


2strong42long

Hej mitt ansikte gör åthelvetes jävla skit ont och drar åt sig kräm som en svamp, de har helt enkelt blivit kylskadat.
Jag vill ha god mat men vi ska äta grönsakssoppa, jag vill ha fint på mitt rum jag vill ha allt plugg klart meeeeeeeeeeen jaaaaaaaaaaaaaaag orkaaaaaaaaaar innnnnnte. fml


Enstöring

På psykologin så har våran lärare sagt att vi inte får börja utreda oss själva vilket jag gjort och har kommit fram till att jag har de mesta. Helt seriöst. Orkar nästan inte med någon alls utan vill bara ligga i sängen under täcket typ. Nä, hoppas det blir sommar snart så att jag kommer ifrån dettaaaaaaaa.

eeeeeeeh

Nuuu är helg 1 klar av tre jobb helger i rad. Fan vad mycket pengar.
Min helg har iallafall bestått av förutom jobb häng med fina vänner. I fredags så jobbade jag till halv 8 sen tog jag bussen till brunflo där annti maja och sara var. Hängde ett tag och sen somnade jag. Vaknade tog bussen till jobbet, jobbade, gick in till stan med olle där linda hämtade mig, vi köpte godis och cola och åkte hem till mig och mös. Efter de så har jag inte sett något annat än disk.

Ja men ja min data är dead and gone, typ.

Toast for the assholes

Idag så har jag vaknat i brunflo, åkt hem, skrivit in mig på köris, övningskört, haft en lektion, fikat med Jonna, ätit middag med Stefan och Jens, spelat kort och gått ut med hundarna.
Igår så var jag på skolan, åkte till brunflo, tjänade 700kr, åt på bylla men paw anntar och maja, bokat biljett till malmö, sov sen hos omysiga Maja.
I morgon är det fredag då ska jag kolla på film, bada, jobba, mysa.
Christoffer fyller år idag, drar ett grattis till lillponken också! Nu ska jag sova så jag orkar vilda på badet i morgon. hejo

Ever never forever

Lil Wayne – I’m So Over You
Min lillebror fyller tio idag, har firat han hela kvällen men tårta och tacos. Så mysigt så.
På vägen hem så drog jag lipen i bilen på grund av åldersnoja. Mamma pratade mig till rätta så nu känns de bättre igen. Livet är jobbigt för tonåringar. Nu kollar jag på csi men ska snart flytta mig ner till sängen. hej

I'm on the streets again

Thin Lizzy – Dancing In The Moonlight (It's Caught Me In It's Spotlight) riktigt skön alltså
hej hej hallå fin dag i dag trots vädret. Jag och Linnpan fick ett ryck när vi kom på att el kotti fyller år på torsdag så vi gick lite tidigare från skolan och köpte lite presenter och sen bjöd vi han och jontis på middagis. Fan vad underbara vänner vi är. Guldkant på oss.
I morgon så har jag idrott till halv tio o sen hål till halv två så jag tar sovmorgon och hoppar idrotten. lyxigt. hejdå

Allihop är dom dina och ingen ska ta dom ifrån dig

Monty – Seglaren
Ja, vad har jag gjort i helgen. Fredags - mys hos elina sen in till stan chillade lite slutade med en cheese och taxi hem. Vaknade mitt på dagen med maja vid min sida, hon åkte hem rätt fort sen pluggade och åt jag hela kvällen förutom timman då Lindo och evvo kom och drack kaffe sen fortsatt plugg tills en ledsen liten Linnea ringde, blev en prommis till björkis där jag mötte henne och vilken tur jag hade, sovsällskap en natt till. Idag har jag pluggat, städat rummet och tvättat. Nu ska jag stänga mina blå. godnatt
Jag behöver värme och sol för att fungera

If I do then I might miss you

I dag så började jag kvart över åtta. Gjorde ett prov på en timma och sen så hade jag hål fram till klockan tolv. Sjukt segt men Johanna och julia gjorde tiden att gå relativt fort. Klockan tolv så hade jag meditation,  de tråkigaste jag gjort iallafall.  sen spanska sen hem. jaja.
Nu ska jag chilla ett tag för att sen glida ner till Elinaaa. poss och hej 
Boring

oödforokfslömsfdlm

Klart du klarar det igen.
fina fina kusin och Johan

disappear just like a dream

En miljon biljon könsord osv finns i min skalle. Som alla vet så är det sådana jag använder mig av när jag är arg, är ledsen, är less, har ont eller sånt där. Rätt äckligt men sånt får man ta. Just nu går det inte att sätta fingret på vad det är som gör att jag känner för att skriva allt de där i de här inlägget men jag tycker inte att det känns så passande.
Jätte roligt att träffa mammsi, har legat uppe i soffan hela eftermiddagen och kvällen och pratat med henne, min fina bra'a mamma.
nygga
Skulle skotta snö
Pallan hjälper mig med plugget
snygg

JOHNOSSI

Sitter på skolan och väntar på att få sluta. Ska egentligen jobba med ett kiss stort arbete nu men jag har ingen motivation just. Jag vill hem och sova och sova och sova. Träffa mamma lite kanske om hon är vaken eller göra något sånt. Konstigt att inte ha kompisar hemma, kommer nog nästan att kännas ensamt men nu blir ju allt som vanligt, det är bra.
Nu ska jag fortsätta kolla runt på bloggar och lyssna på johnossi. No last call är godt


VATTUMANNEN

Säger denna dag - "Månens position kan göra dig otålig och lätt irriterad. Håll dig för dig själv tills det går över."
Skönt att veta varför! Men tänker inte hålla mig för mig själv. Ikväll är sista kvällen på de här 6 veckor som mamsi varit borta sen är hon klar med all skit!! :) Men det blir iallafall en riktig myskväll med bajsmajs och kissamanda ♥

fml

Min hals dör och det är bara dåligt på tvn fortfarande fortfarande. Snart ska jag åka till pappis och äta middag.
Jag är bitter jag är sjuk jag har inte jobbat något i helgen jag har inte tjänat några pengar i helgen.
Grattis farsan du är bästa pappan i hela världen

Nu är det jag och katterna

Ikväll så kom linnea hit, hon var minsann inte rädd för att bli smittad. Jätte skönt att ha lite sällskap men nu är hon gone och jag är ensammo igeno.
Min kropp fackar sig verkligen när jag är sjuk. Linnea skulle massera mig men bara efter typ en minut så började de att svartna för ögonen och de kändes som om att jag skulle spy. Har legat stilla hela dagen så min blodcirkulation lär ju inte vara den bästa så den spårade när någon försökte att trycka igång den som en knapp eller något. Läskigt var det och jag är bitter för att jag knappt kunde få någon massage för de hade väl slutat med att jag svimmade eller spydde så jag fick lägga mig i fosterställning igen. myso.
Nu har jag tagit en ipren och tänkte försöka sova. Godnatt

Bara dåligt på tvn

sjuk sjuk sjuk, fet gissning på halsfluss och nästan magsjuka men inte riktigt. livet äger. fml.

Linus och Dolkman lagar macka

Ibland är man ledsen ibland är man glad. Ibland händer inget ibland händer allt. Ibland är livet lätt ibland hårt. Helvete var svårt det är.

nkfnsnoekoprlöe

Varför är livet så orättvist för vissa. Helt jävla sjukt. Jävla skit skit sjukdom.

To help us grow

Första fredagen på lovet så var jag och linpis hästflickor  
Lite senare in i veckan så hälsade jag på världens finaste

Not fair

Hej godmorgon god förmiddag så här sista dagen på lovet. Evve åkte nyss hem och jag var ut med hundarna nyss och nu ska jag finstäda mitt room i brist på annat. Igår så bakade jag bullar helt själv, tog först med mig doggarna och gick till maxi o handlade de som behövdes sen bakade jaaag. Även fast de gick en propp och bakmaskinen gick sönder helt så blev bullisarna rätt goda. Feta framförallt. hejdåååååååå
Palle färgade mitt hår lite för någon dag sen. 

bad mode

Livet är så elakt. Jag var nyss ap hungrig och gjorde då kyckling och ris lite snabbt, slängde lika snabbt i mig de och nu mår jag som en jävla fan. Varför är man hungrig om man bara mår dåligt när man bli mätt nä dåligt hejdå nu kom jullan o paw

god morgon god dag god natt

Jag och Tigge ska snart sova men tänkte först kolla på en film. Blev en bra men tidig kväll. Myckt trevligt i odensala var det ocksåååå nu ska vi kolla på skräckis för att jag har säääälliis.

knockout

åhååå vad jag hatar sjukhus och sånt. Ligger i sängen på sjukhus hotellet här i umeå nu med min bror. Vi ligger och kollar på criminal minds, läskigt!! Idag har varit en lång dag men ändå kort. Har nästan bara suttit i bilen och de har varit rätt segt men ändå mysigt. Hälsade på min fina prins och han är fortfarande finast i hela vida världeeeeeeeen.
Har inte så mkt bilder att bjuppa på från den här datorn så de fick bli en på estans vappar

Godnatt

Lil Wayne – Knockout

Du är en fitta

Dock har inte rubben något att göra med inlägget men det spelar ingen roll.
Ikväll så har Paulino Evvo Lindo julio och Sandro varit här och hållt mig sällis, dock drog de för ett tag sen på roligare äventyr. Men faan vad alla åker iväg! Ikväll har jag sagt hejdå till både Linda och Maja, dock är det bara 5 dagar maja är borta men ändå. Kan inte alla vara lika nolifers som mig och stanna hemma. Tråkoo, men jag hoppas att alla mina kära får och har det så jeete bra där de är. jaappjaaappp.
Jajaaaaa här har vi häst bilder. Och jag är så glad att jag ska få hälsa på honom i morgon. jaaappjaappp. Nu ska jag kolla på någon film och försöka somna in utan superspoooni. fml

I bet you'll never remember the things i'll never forget

Fort Minor (Featuring Styles Of Beyond) – Remember The Name - Amended Version Jag är ganska tung just nu

For every minute you are angry, you lose sixty secunds of happiness

Just nu ligger jag i soffan och väntar på att lilla p ska vakna och laga någon god frulle åt mig hihi.
Igår var jag på stan med paui och köpte lite olika saker, en halsduk en skjorta lite nagelack och något mer men minns inte vad.
I förrgår när jag körde så bestämde pappa att i morgon då vi ska till umeå så ska jag köra. Jag er nervous.
På fredag så ska jag på rockfest, jag vet inte vad eller när jag ska fixa kläderna. Fredag eftermiddag när jag kommit hem får det bli.
De var vad jag hade att berätta. hejdå

Med dig blir jag mindre

Godmorgoooon! Idag ska jag handla och köra lite med pappo sen antagligen gå på stan med majsan och jullan och ikväll så bjuppar jag på tacos. Och jag är så glaaaaaad för att på torsdag så ska jag nästan säkert hälsa på Logiii.

RSS 2.0