Utlandsresa!

Ge mig en utlandsresa nuuu någon, snälla gud jag dör här i skitkalla jätte snöiga Sverige.
Tänk att ligga på stranden och känna solen verkligen bränna för att sedan när de blir för varmt ta ett litet dopp i poolen eller i havet. Fyfaaaaaaaaaan säger jag bara.  Skrev nyss med min kusin Emma som är i Mauritius med sin syster alltså också en kusin till mig. De kom fram i morse och jag kan bara tänka mig hur skönt de är och jag blir galen av de! 30grader och super skönt. Jag var där för tre år sedan med dem och jaa de var helt underbart.

Håller nu också på att skriva ett arbete om Girona, en stad i spanien. När jag sökte lite om de på google så kom en länk där de stod lite om Playa del carmen som ligger i Mexico där jag var för flera flera år sedan men det spelar ingen roll. Mina tankar flyger självklart också iväg till Laspalmas där jag var för två år sedan med Nina.

Varför är inte detta just nu detta år istället? Just nu när jag behöver det som mest, blek som en snöflinga och lika nerfrusen som en mask i jorden den här tiden.

Och precis just nu kom min kära mamma ner och berättade att en vän till henne åkte till Thailand igår och en annan vän åker dit på onsdag. Vad faaaaaan gör jag kvar här?!?!?!?!?!?!dör dör dör dör dör



Nini vi åka igen nu

postman

Min vän Linnea visade mig denna fantasticooo song. Sjukt skön!


I am legend

Tänkte bara berätta att i går så såg jag och karl en sjukt bra film.
Antar att de flesta sett den men jag är lite efter. Det var alltså I am legend vi såg.  
Will smith är enligt mig den bästa skådespelaren som finns! åååååh

If you want me to be real deep I hook you up with some poetry

Sitter just nu och skriver på en artikel om Odysseus. Den ska vara skriven som om att de äventyr han var ute på är i nutid och att han nyss kom hem. Riktigt segt men snart är jag klar!! Har suttit sen klockan 17 men har kanske jobbat högst 40% av tiden resten har gått ut på att hänga på fejjan eller glidit runt o läst bloggar. Jag har också hunnit äta middag, druckit en kopp te, en apelsin kanske 10 tuggumin och ett glas fil. Det är sånt jag gör när jag pluggar, rätt värdelöst men vafan bara jag blir klar så är jag nöjd. Känns också rätt skönt att jag har en miljon biljon saker till att göra i pluggväg denna vecka. Jag är sämst som skjuter upp allt till sista sekund.
Nej nu ska jag fortsätta så att jag blir klar någon gång :)
Så här kul har jag just nu.


Just det, när jag kom hem från skolan så fick jag inte av mig min stövel. Dragkedjan hade fastnat längst upp och gick verkligen inte att få ner. Jag och mamma försökte först as länge men sen så ringde hon till thomas så kom han efter typ en timma och fixade det, han var dock tvungen att klippa sönder blixtlåset men jag fick ju av den iallafall hehe.  Ne nu måste jag verkligen fortsätta jag vill ju sova någon gång också.

070210

Länge sen sist jag skrev men jag har helt enkelt inte haft lust eller tid för att skriva men nuu kom lusten tillbaka efter att min fina vän nina sa att hon tyckte jag skulle skriva igen för att de är kul för en själv att gå tillbaka och läsa..

Helgen har varit toppen toppen bra!:) I fredags så åkte jag hem till pappa på middag. Min farmor och farfar, fastrar och kusiner var där, jätte kul att träffa alla dem men Maja fattades enormt mycket:(
Jag där ett tag sen åkte jag med Johan in till stan till niniiikaniniiii. Vi tog benen till videoteket och köpte ben&jerry's glass gick hem åt glass och pratade tills vi somnade. Myycket mysigt. Måste berätta att de var första gången jag åt sån glass! rätt konstigt endå.. Men den var god, inte helt galet god som jag hört många säga men god.
I lördags så gick vi till pause och satte oss där i ett x antal timmar tills nina skulle promenera till jobbet, jag gick i motsatt riktning upp till Elina där de bjöds på middag och en riktigt skojjig spontan kväll. Vaknade upp hos henne dagen efter och mådde förvånansvärt bra :) Otroligt skönt.
Har hängt hos henne hela dagen där också Linnea var. En lat och skön dag. Vid 5 så gick vi upp till mig och gjorde pestosallad. De gick hem vid 9tiden och efter de har jag duschat och pratat med nina.
Det var min summering av helgen så nu ska jag sova och inte tänka allt för mycket på den mycket pluggiga vecka som jag har framför mig.. BLÄ

En bild på mig och söta lilla pinglan Nina

RSS 2.0