Lisa

Här är våran nya familjemedlem, lilla Lisa. 

Baby jag tror jag är kär

I torsdags fyllde lilla johanna 18 år vilket firades på fredagen med pizza förfest och utgång. Förisen var super rolig sen på krogen så var det som vanligt lite för mycket folk för att jag ska ha kul så det blev en relativt tidig kväll.
Lördagen spenderades på bästa möjliga sätt. Promenad med mamma och Estis och sedan blev det bara mys resten av dagen och kvällen. Söndagen spenderades med min kära vapendragare Linnea, Christoffer och Jonathan. Bra helg.
Idag så har jag gått i skolan, började 13 och slutade 15.30 så en kort dag sen gick jag hem och gosade med min gos.

Här är lite bilder från i fredags :)

Photos

Lite bilder från Thailand
PhiPhi Island hade tomma fina stränder 
Det var rätt chill på ballkongen
Före lunch var det gott med en drink
Sen till lunch blev det cola och vårrullar
The beach Island eller vad den heter. Iallafall ön där Filmen The beach är inspelad var häftig
Johan och den fantastiska Majtaj drinken eller vad den hette som var väldigt förfriskande
En resturang där allt var inrätt efter barnprogrammet flinta någonting??
Bästa köpet på hela resan. Ringen
Sen åkte vi hem.
En sjukt mysig resa hade jag iallafall!

Min fina fina Ebba

Kommer att sakna dig varje dag ♥ Sov gott

snart kommer jag hem

har det rätt bra här borta i thailand, i morogn är sista soldagen sen på måndag åker ajg hememmmememe. följde inte med på marknad i kväll så ajg är själv på hotelrummet och internet tar snart slut då ska jag gå o handla lite götta o sen sätta mig på ballen o kedja och käka sen typ sova fast kl är bara halv 9 här men skitsamma inge bättre för mig. längtar hem men inte så länge kvar hejdå har inga roliga biler

Mitt liv har känts som några timmar Vad ska man blir när man blir stor?

I morgon åker jag till thailand och i dag har jag varit med pau städat och packat. Har ännu inte packat klart men vad gör det om hundra år. Amanda som sitter hundra mil bort fick mig att börja dricka vin och orutti som man är så räcker det med två glas så mår man bättre!! heheeeeee min älskade man vid namn tiger har redan åkt till hans tillfälliga hem nu när jag ska borta men jag saknar han redan. Vem ska man nu gosa med när ingen är hemma och tillgänglig. Ebben ligger dock här i sängen och snarkar så själv behöver jag inte sova iallafall. Mer än så har jag inget att säga. Tror inte att det blir något fler logginlägg för min del på två veckor men mina nära kära vänner som faktiskt läser min blogg kan ju skicka ett sms om de vill ha ett vykort från mig där jag kommer ligga på stranden med en drink en cigg och en massör nere vid fötterna. jaja nu hoppas jag att ni alla hundra tusen är avundsjuka
Babyboy tigris
En fin onsdag för några veckor sedan. Gölliga Aggelicous o je

It was not your fault, but mine

Skriver inget längre hittar ingen motivation. Jag fungerar inte som jag ska när saker och ting inte riktigt är som de ska. Livet rullar på som vanligt, ena sekunden är jag superduper och andra ligger jag på botten av döda havet. Jag borde vara super lycklig för att jag åker till thailand på söndag men inte ens de gör att jag riktigt rycker upp mig vilket är sjukt, de vet mina vänninor. Att saker och ting kan påverka en så otroligt mycket eller ja mig iallafall. Det är nog så att jag är så outvecklad i mitt lilla huvud och inte kan så mycket om denna stora värld och därför påverkas jag av precis allt som är runt om mig. Jag vill vara som Håkan och kunna sätta ord på allt man känner men det kan jag verkligen inte utan det bara tar som stopp, det är som ett stopp i näsan när man är förkyld, alltså att det är helt helt omöjligt att få in någon luft. Ja dålig jämförelse men det var de bästa jag hade att komma med nu ska jag fortsätta plugga psykologi sedan ta en halv lång prommis med hundarna och lukta på snön..
Jag vill kunna gråta för att få tillåtelse att tycka synd om sig själv men jag vill inte gråta för att jag vill inte tycka synd om mig själv för de problem jag har är ilandsproblem jämfört med barnen i Afrika.
Sa jag att jag har resfeber

RSS 2.0