storsjöyran

Nu är den här, årets största händelse här i östersund och jag är så jävla taggad! asbra vecka och förhoppningsvis så kommer de att bli en ännu bättre helg. Nu måste jag springa ner till stan och möta maja för att sen gå till Elina där vi ska vara tills klockan 8 då oskar linnros spelar, wiho! Livet leker just precis nu.
ihihi ciaao

I am I am Iam

Jag älskar söndagar varannan vecka. De är bara så himla underbara. Känns som tre år tills nästa gång jag jobbar, götti :) Helgen har ändå gått förvånansvärt fort och jag känner mig duktig. Har hunnit med att träffa många fina vänner även fast det känns som att jag jobbat 24/7 så det har liksom inte bara varit skit.
Känns som om att den här veckan kommer bli super duper bra. Inte bara för att det är yran utan också för att två sjukt jävla underbara vänner kommer hem. Vi kommer alltså vara samlade, vi fyra hehee. fan vilken poet jag är.
Drog en chillkväll hos evvis ikväll efter jobbet iallafall. Lill linda och lill evve är bra gölli dom. Nu ska jag lyssna på yranspellistor och chilla runt. nattis

Once a failure, always a retard

Nu drar jag iväg för ytterligare 7 timmars jöbb. underbart i detta väder.

greeeeeeeeeeeeettt!

Det blir musik råhögt och råstäda rummet denna vackra förbannade jävla fredag. tack o hej leverpastej

livet leker, eeeeeeeeeeeeeller

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag blev depp nu. Har suttit i björkis sen jag slutade halv 8 och sällskapat med en massa vänner. Alla va aspepp och skit glada men själv satt man där och var nära på tårarna. Jag vill ocksååå. Men icke, ska jobba hela helgen ist. Lika bra kanske i morgon men just nu skulle jag fan göra vad som helst för att slippa. Jag vill ha kuuul, jag behöver ha kuul men istället ligger jag här i min säng med en påse chirre och chillar. åååååh. hejdå

att skriva här suger

Min vän maja som jag umgåtts med 24/7 sen peace har nu smittat mig med den värsta sjukdom som finns ungefär. Förut tyckte jag att det var skönt att vara själv ibland men nu är de fan det jobbigaste som finns. Kul att bara vara själv liksom. Ingen att säga allt som man vill säga till och även fast man bara är tyst så är man inte ensam. Inte bra de här alltsååååå och mitt jobb är ju kanske de mest ensamma som finns. kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul och kuuuuuuuuul att man är arton. Nu måste jag försöka sova för att kanske lyckas vända tillbaka dygnet lite iallafall.
Paulinis skickade en yranlista som hon gjort till mig för att jag ska kunna lite låtar... Försöker lyssna in mig lite men det är inge ruuuuuuuligt nu för jag är ju ensam. Idiot som tänkte att de skulle vara skönt att sova ensam. Tror jag hämtar en liten kissemiss som får göra mig sällis, så får det bli. Godnatt
Lite chillbilder sådär som jag hittade i lilla arkivet.

superman

Varför fan kommer nerd på yran. Han har fan nästan ingen bra låt, skulle fan hellre se kissie uppträda med sin kung låt.
Ikväll så blir det en sväng till brulle och sedan en fika på pause med lindis men först så måste jag tvätta ur håret och fixa lite andra saker. tjarååååhhHHHhhhhhhhh
Två av världens bästa personer

skön t

Trodde aldrig att de här skulle hända, min käraste närmaste vän där jag har nästan allt har dött. I morse var dens sista timmar. Rip mobilen och allt som fanns i dig :(  Men fan vilken bra helg. Har inte mått så bra på länge.

foten i fotingen

I morgon så flyr jag, fröken nova och fröken Olsson till skogs över helgen. Skönt.

drop it like it's hot

Jag är tjött, för lite sömn, för mycket av annat skit. rolig kväll igår som slutade med ett dopp i poolen runt 4 i morse. Varmt som fan.
saknar paw och nina hejdå
Två år gammal söt bild på några snygga brudar jag känner

you knoooooooooooooooooow

Nu ska jag gå iväg på middag hos Lindis sen får vi se vart de bär av.
Somnade runt 6 i morse så idag har jag inte gjort mycket annat än att sova.
Inte så mycket mer att säga så later haters så att säga.
Okej det är en spindel på mitt golv. andas andas andas

inte som det ska vara

Jag vill bara skrika men skulle inte få fram ett ljud.  
no more to say

Fuck you

Riktigt skön dag har de varit :) Vaknade vid 11!! Följde med mami och handlade, åkte hem packade upp och sen städade jag bilen både invändigt och utvändigt, efter de så hoppade jag i duschen och sen har jag legat ute och chillat. Snart kommer papi och hämtar mig, de blir en sväng till lund för att äta lite middag. Myspus.
Nu måste jag klä på mig hejdå
Några små sötpluttar

It's probably cause, you think you're cooler than me

Tänkte kolla på fotboll men mamma ville inte det så icke. Kanske lika bra alltså.
Iallafall så har helgen varit seg och nästan dålig. jobbade i fredags efter de så skulle de bli en lugn utgång men slutade allt annat än lugn, lite för mycket av det goda.. Fast någongång så måste de väl bli så också.
Drog på jobbet på lördagen jobbade några timmar sen pallade jag fän inte mer så jag åkte hem och sov hela dagen och kvällen. Vaknade upp i dag, mådde pissskitshelvete så det blev inget jobb för mig i dag heller. Dåååligt. Blir inte mycket pengar om man håller på så här heller.
Peace and love var riktigt roligt och jag ska lätt tillbaka nästa år. Hejdå nu ska vi kolla på jane austin eller vad den nu heter.

Nevah again

Sjukt taggad, fräsch, mätt, glad osv
osså var jag inte de;PpPpPPP
stay with me min älskade

RSS 2.0