finast

I miss you love

I-rony.......

Ååh så var veckans jobbigaste dag avklarad. Mycket skönt. Sista timmen så hade vi idrott, vi joggade först runt runt i tio min och kollade sedan pulsen. Spännande, jag hade dock inte högst så jag är stolt!
Nu väntar jag på att min mamma ska komma hem med en kycklingsallad och ikväll så blir det nog bara plugggggggish. Har också np i engelska i morgon, kan inte påstå att jag är super pepp.
Idag har allt känts så himla bra, jag har varit glad och det går bra i skolan! Kan nog ha något o göra med att Majsi kommer hem inom kort. Och det känns som om att jag verkligen hinner med i skolan nu för tiden.
I nian så var jag nöjd bara jag klarade arbeten och de var oftast inne några veckor försent.
Nu vet jag inte när jag sist lämnade in ett arbete försent och på slutet så har jag nästan fått vg-vg+ och till och med något mvg på de arbeten som jag gjort. Börjar nääästan komma ifrån mitt tänkande att jag ändå är dum i huvudet så de spelar ingen roll om jag gör det eller ej...
Nu ska jag äta sallad hejdå

cry me a river

Ligger i min säng och kan inte sova, är faktiskt inte ett dugg trött vilket bekymrar mig. Börjar 8:15 i morgon, enda dagen på hela veckan som jag börjar så tidigt och det känns verkligen inte mänskligt att kliva upp så tidigt.
Vill sova, borde sova, kan inte sova..

 Idag så var vi på rättegång, det var intressant men när det inte känns att det är så seriöst som det faktiskt är så vet man inte om man ska skratta eller vad man ska göra för att man blir så osäker typ. Eller ja, så känner jag.

Hängde med amanda efter skolan, städade lite gjorde lite nytta och jaa såna viktiga saker som man måste göra för att må bra, vi befinner oss i ungefär samma sinnesstämning just nu eller vad de heter så de är ju rätt chill, eller inte.

Gick också på extra spanska i dag, super roligt. Var den enda personen där så jag och lilla soledad pratade spanska en hel timma eller ja hon pratade spanska och jag nickade på huvudet och låtsades som om att jag förstod. Bad till gud att ingen skulle komma för det kändes faktiskt lite pinsamt att jag var den enda på hela skolan som är så dålig på spanska att jag behöver gå på extra tider. skön.t.

Orkar inte leta upp några balla bilder så de får bli en otroligt ball låt istället.



Tar nu tag i mig själv och gör vad jag inte är redo för, lägger ner huvudet på kudden och letar efter lite sömn.

storsjöyran

och P&L blir det nog i sommar, helt perfect!
Lilla amandan kom till mig vid 8 ikväll och hjälpte mig lite med mitt pluggande. Väldigt fint.
Vi kollade också på en massa bilder från yran förra sommaren, fy vad glad man blir av att se dem.
Hon tog nyss cykeln hem och jag dök in i strålarna för en kort dusch. Ligger nu i sängen och ska försöka sova. I morgon väntar ett besök på tingsrätten, våran klass ska kolla på ett rattfylleri fall eller vad det kallas. Kan bli rätt spännande.
 NajZ

hejdå nu ska jag återgå till att dö dvs sova

And she takes another step

Något som man vet ska vara så rätt kan kännas så fel. 

Har inte tid för det här måste råplugga. L8er h8er

r

Falla fritt

Hejhejhallå när kommer sommaren och väärmen? nevah evah känns det som.
Det är ju fortfarande lika grått och trist ute och när det är grått så blir det
ruggigt och när det är ruggigt så fryser man som tusingen.
Mina fossingar håller på frysa sönder.

Idag på matten som var näst sist lektionen så blev jag så sjukt frustrerad när jag inte förstod, jag kände bara för att ställa mig och boxa på något eller att skrika högt som tusingen. USch jag kan verkligen inte matte, helvete vad svårt det är. 
Efter matten så skulle vi ha idrott men det visade sig bara vara teori vi skulle ha. Slutade då 15:30 ist för 16:15. asgött. Gick hem försökte plugga lite, åt och just nu sitter jag i sängen och chillar. Borde städa rummet borde råplugga men jag väntar faktiskt på att morfar ska ringa och svara på några frågor :)

Pratade förövrigt med min älsklings nya ägare igår vilket kändes sjukt bra. Kollade på hennes fejja och såg bilder hon lagt ut på honom, började grina ropade på mamma och när hon såg dem så började också hon att grina. Tänkte bara så att alla vet.


Brutal

Ligger i min säng och har brutalt ont i mina fötter. har stått upp hela dagen i världens plattaste skor + halaste så jag känner mig som en spagetti i benen och fötterna som ett brutet finger..
Skönt som fan att helgen är slut fast jag väntar dock en jobbig skolvecka skulle jag gissa på då jag var sjuk två dagar förra.
Lite små avis är jag allt på mina vänner som har befunnit sig i åre under helgen men men, bättre med pengar.
Nu ska jag smärja in min misshandlade kropp och krypa ner i sängen för att avnjuta ett avsnitt av grey's anatomy samt en kopp te :)

jobbi

Skönt att jag nu ska iväg för att jobba 7h. Känns rätt jätte länge fast de går nog fort får jag hoppas.
I går jobbade jag till 19.30 sedan gick jag till elina där de var lite tjejer, vi gick sedan ner till plaza, satt där i ett litet tag sedan gick jag och linnea till petter där också jonathan var. Vid 12 så tog jag taxi de 1 ½ km som var hem. Hade så ont i benen :( hejdåååååå nu ska mammsen skjussa mig till mah wörk.

Free fallin

Fy fan vad man får minnen till låtar. Oftast är det bra också, roliga händelserika minnen för mig! ååh :)

Idag har jag varit hemma från skolan och bara legat framför tvn och framförallt hostat vilket jag också gör just i detta nu.. Jäkla förkylning alltså. Men har ju iallafall haft mamma hemma så så ensamt har det inte varit.
Just nu så är det kattmöte här hemma. 10 st "katt tanter" sitter ute i köket och planerar inför kattuts som ska hållas i östersund om några veckor, lite smådrygt då jag inte riktigt törs gå ut och ta en macka eller nått för de känns som om att jag är i vägendåå hehe.

Jag hatar att skriva en blogg som alla kan läsa (för de är ju så sjukt många som gör de ;)) men endå så vill jag göra de. jag lägger mest ut bilder på mina djur haha. Men de känns aldrig som om att jag har något att skriva här. mycket lättare att skriva då man vet att ingen kommer att läsa det.

Mitt sällis nu och idag har besått av mamma
och lille tigristigrus på bilden nedan, sötis.

Logi Frá Lágafelli

Finaste prinsen är inte min längree..


RSS 2.0