hejhejhej hemskt mycket hejjjjjjj

Hej!  Just nu ligger jag i min säng och väntar på att piggna till.
Fattar inte hur jag kan vara så trött. igår kväll så tog jag de ju bara lungt, maja elin o clara var här. Vi kollade på wanted som är en skit bra film och gick och la oss max kl 1. Fast vi vaknade nio i morse, kanske är de?   aja iallafall så har jag nyss tryckt i mig en stor kopp smoothi eller hur de stavas och nu sitter jag med en kaffelatte i handen. Nu ska jag fan bli pigg.  

Ska snart bädda min säng och vänta på skjuss till pappa där jag ska vara barnvakt hela kvällen, fuun!
känns lite surt att behöva vara där nu när jag är ensam hos mamma, hon har handlat en massa goda saker och jag kan inte va här o äta upp de:(   aja jag lovade ju papi att vara där för fleera veckor sedan.

Äntligen är de ju lov också! som jag har väntat:D  fram tills på torsdag ska jag bara ta de lungt, kanske blir en sväng till åre någon dag men annars:)  Och på torsdag åker jag till NINA i enköping. ska bli så super kul. har aldrgi sätt deras nybyggda hus eller hennes nya fina toppen häst:)  På fredag tror jag att vi ska åka in till sthlm över en natt. de blir toppen! 
Dom här brudarna var vi i går;)


21

jag är ganska dålig på att skriva blogg tror jag. men skitsamma nu skriver jag ju.
har nyss petat i mig lite sallad och klyftpotatis? tänkte göra bea till men efter att jag stoppat in potatisen så såg jag att vi inte hade någon beasås så de sket sig. Några salladsblad hade vi och en massa lök så de fick bli en löksallad, not my favorite :(  Blä jag som var skit hungrig.  ajjjaaa Nu sitter jag och väntar på majsan. Får se vad som väntar oss i kväll kanske en sväng på pause, världens bästa fik.
 Jag vet inte vad jag ska skriva mer, Jag tycker att de är skit kul att kolla på basket hehee...
Kan ju berätta att jag skulle så gärna vilja att Nina bodde här. 
Hon är bäst och vi ska ha så jävla kul när jag kommer till henne i enköping :) 

En mycket bra bild på håkan hellström som maja har tagit i malmö i sommras. Han är nog världens bästa artist.


fredag kväll

Igår efterskolan så åkte jag hem till pappa för att hämta alla mina saker och sedan åkt ejag till mamma, där fixade jag mig lite och sen åkte buss ner till stan där jag träffade Nina som jag inte träffat på skit länge.  Vi gick på pause och fikade med agge, de var trevligt:)  Efter de så gick ja o ninis till sporthallen för att kolla på basket, skiiiiiiit spännande match!  Basket är riktigt roligt att kolla på tycker jag. Sen gick vi upp till mig o åt thaimat o kollade på satc:)  En toppen kväll. 
Nu måste jag skyyynnda mig. pussii

håkan!!!

Nu sitter jag här o surar på riktigt,  Mamma berättade nämligen att hon och thomas ska åka till new york om två veckor eller rättare sagt en och en halv. KUUUUL, dom har bokat biljetter och allt. Fan vad jag bli avundsjuk!

Jag kom för ett litet tag sen hem från en lång promenad med min bästa vän Nina och ebbis o estis, de var super mysigt och inte för kallt.   Nu ska jag bada en snabbis och fixa mig, sedan kommer matilda hit så ska vi käka och iväg till Linda tror jag för att sen åka och kolla på Håkan Hellström! :D underbart skit kul ska de bli att se han igen, sist var de ju på yran och de var verkligen skit roligt o se. Han är verkligen en av mina favoriter.  ciaaoooo


tjippp

Ja känner mig rätt patetisk med allt jag gör just nu.
Jag vill ha något  att se fram emot något roligt, visst på lördag ska jag se håkan hellström men de är lixom för kanske två timmar sen är de över.  Typ en resa vore inte fel, eller något stort som piggar upp vardagen hehh värsta nörden jag låter som men jaa:p  
Iallfall så ligger jag just nu i min säng orkar inte gå härifrån för då kommer jag träffa pappa o hans "tjej" och två barn. känns inte så lockande att behöva vara trevlig o glad nu när jag absolut inte känner för att vara de och umgås med dem. Ångrar att jag inte åkte till mamma i kväll men jag frös för mycket för att pallra mig upp till bussisen.  
jag har tråkigt nog inga roliga bilder på den här datan att lägga upp:(
byebye äppelpaj,   inte för att de rimmade men.


Faaaaaaaaan

åhhhhhhhhhh jag är så osmart pucko så de är inte sant. Idag så stog jag vid spegeln och hade en tändare i handen och tänkte jag kolla hur mina ögon såg ut när jag hade elden nära ögat typ ( fråga mig inte varför! ) men så kom den visst för nära ögat och mina jävla ögonfransar tog eld! jag skrek och började slå på ögat! Maja asgarva och jag grinade. Fan i helvetes skit. kul att ha några millimeters ögonfransar på ena ögat, skitsnyggt verkligen. Det ser ut som ett helvete och mitt ögonlock är svullet =( stackars stackars mig! de kommer ju ta fleera månader innan de växer ut igen.

Men men ska jag inte tänka på de för då blir jag ennnu lessnare. 
Kom precis hem efter en snabb skoldag,  på förmiddagen så hade vi iskunskap och dom som ville fick bada isvak, men jag var för feg och gjorde de inte eller jag hatar verkligen att frysa och omde är något man gör när man hoppar i ett litet hål i isen så är de väl att frysa. Kanske ångrar mig lite nu efter åt men skit samma:) 
Maja gjorde de iallafall o hon var jätte duktig, fick tillbaka talförmågan rätt snabbt och kravlade sig upp.  Sen efter lunchen så hade vi bara två snabba lektioner, sjukt skönt.
Kom hem för en timma typ o nu ska jag göra något bra och sen iväg på en lektion ;)
Kan de inte vara fredag i morgon?

pluggis

Fan vad jag är lat!  denna helg har jag inte gjort någonting alls.  gått på stan en sväng igår annars bara varit hemma. Och de har varit suuper skönt.  
i Fredags var jag på bio o såg Bolt, den nya disney filmen:)  Den var jätte bra faktiskt.  Typisk barnfilm som man verkligen vet hur den slutar osv, men de tycker jag inte gör något:p
Nu orkar jjag inte skriva mer, ja måste städa klart mitt rum och plugga astronomi. Skit vecka jag har framför mig, no-prov i morgon, hk-prov på tisdag fet inlämning av en fördjupning i indiens heliga kor tills på fredag.   Jag har inte börjat på något av de. uuunderbart, som vanligt med mig.   MEn på torsdag kommer min bästisfestis hit, ninis kanins. 
Här får ni se en bild på världens finaste Logi:)  
SHIT fan va klockan var mkt!!  Godnatttttt

...........

jag struntar i att fixa alla stavfel jag gör, läser inte texten efter att jag skrivit så då får de bli som de blir.  Stava kan jag ju göra egentligen=)

tired

Jag skiter i att de står utkast: på mitt förra inlägg för att jag är så cool    närrå men jag orkar inte ändra och jag vet inte hur man gör heller:p  
Nu vart jag helt plötsligt skit glad o pigg men de är nog för att min trötthet har gått över till super pigg, så där som man blir när man är skittrött ni vet hehe.
Idag så har jag som ganska många andra gjort nationella prov i svenska, de är nog däröfr jag var så trött.   
Vi satt inne i klassrummet i 200min och skrev på en berättelse, novell eller uppsats typ man fick välja själv. jag valde att berätta om en egen upplevelse på natten. Inte en person i världen kan ju säga att de vart intresant men fan, vad gör de om 100år?  som majsan brukar säga:)     
Hatar dom här nationella proven, jag blir skitnervös innan jag ska göra dem och då går de ju inte alls, inte kul:(
Efter skolan så var jag hem till pappa och red min hästis, han är jätte tjock och lat nu, lite jobbigt. Men han är endå duktig:)  
Nu är jag hos mamma och ska antingen plugga till astronomi provet i morgon ELLEr kolla på lipstickj ungle.. hmm lutar nog åt de andra alternativet. inte bra. 
Jag slänger in en bild på mig o mig o kuSen hihi:)

godnatt!

Utkast: Min födelsedag ...

Min födelsedag har varit toppen! Skit nöjd med mina presenter, eftersom jag vet att ni bryr er så var de bästa nog en ny mobil håkan biljett och satc box.
Min kära kusse Maja har varit här i kväll och umgåtts, jag fick en lacoste parfym av henne de tackar jag mycket för:) 
Nu måste jag snart sova så att jag är utvilad i morgon då jag har nationella prov i svenska, blää men först ska jag ut i de otroligt varma och fina vädret med doggarna.
Jag saknar min världens finaste och bästa vänn Nina väldigt mycket!  godnatt :)

dagen före min dag

I dag är de dagen före min dag, de firar jag med en middag med min familj på lilla ziam:)  De är ju såå gott där! och min pappa är inte hemma i morgon så han tänker nog ge mig presenter i kväll ist, undra vad jag får av han!:)
Iallafall så har min helg bara varit lugn och skön. Fredag kväll så var jag och maja på pause hela kvällen, där kan man sitta och dricka latte och prata i flera timmar, så himla mysigt ställe, sen åkte vi hem och sov typ.  Igår var jag bara hemma, städade o tog de lungt.
På kvällen kom Majabaja o clarafara. Vi satte igång en film -an american crime herregud vilken hemsk film baserad på en verklig händelse, helt sjukt. Och i dag har jag och maja legat i sängen typ heeela dagen, clara åkte hem kl halv 8 i morse stackarn. 
Neeee nu ska jag surpla i mig min hemgjorda halvgoda latte och fixa mig lite!  
Juste jag ska försöka skriva lite fler inlägg, min blogg lär ju vara tråkigast i världen.

RSS 2.0