måndagis

ååååhå så var måndagen avklarad:p De är den absolut segaste dagen i veckan, känna alltid som om att de är hundra år till helgen och man eller jag iaf tänker alltid på hur mkt jag ska plugga i veckan och blir bara stressad.  fast i slutänden  blir ändå inget gjort..

nu kom jonna, vi ska iväg o dricka latte :))))))) sseeeeee yyyaa

...

Kom precis hem från veterinären, vi var tvungen att åka dit med våran katt jamaica som skulle få ungar men verkade ha jätte ont och de kom ut lite konstiga saker...  iallafall så fanns ingenting kvar i magen på henne:'(  så de som har gjort att magen växt var eller vart de något fel på så kroppen hade typ absorverat eller vad de heter de..  Jag tycker synd om våran lilla mackan. Men tur att hon mår bra iallafall!  
Och vi är ju inte helt kattunge lösa för mercedes fick ju trots allt 7st små bebisar i onsdags :) 
Eftersom jag vet att precis alla vill veta hur mina katter ser ut så kommer lite bilder här.

 7st små kattråtter
Jamaica :))mamma mercedes :))signis:))

Under här är en bild på min katt som vi tog bort för någon vecka sen. rip murrekurre



29

Jag ahr blivit en basket fantast tror jag, tycker tilloch med att de är roligt o kolla på min lillebrors matcher!:o
Dom är så söta när dom springer runt på planen o gör allt för att få bollen i korgen och tänk att dom lyckas också. Till och med sjuåringarna får de att se lätt ut:) De var riktigt kul o se!

Helgen har varit lugn o skön, ja tror att jag ahr blivit värsta soffpotatisen haha känns som om att ja alltid skriver att ja tagit de lungt nu för tiden men de ju toppen!:)  I fredags var ja o lindis på news hela kvällen o fikade o sånt, mycket mysigt :) Och i igår lördag hmmmm  vafan gjorde jag på dagen? vaknade halv 1 efter de vet jag inte, antagligen inget viktigt då.
Men på kvällen så kom Matilda den vilda och umgicks med mig, även vi satte oss på news hela kvällen, de har nästan blivit mitt favorit fik nu,  pause blir ju bara dyrare o dyrare så för mig som inte har världens cashflow har inte råd med de i längden.  Även de var toppen! 
Nästa helg ska jag upp till åre med Nina o några, de kommer nog bli skiiiiiiiiiiiiiiiit kul:D
Nu måste ja börja laga mat till mig johan o linus. inte så lockande men.
Kolla, fan vad brun jag är!........................  skit :p


closest


sick

Idag ligger jag hemma i sängen och är sjuk eller sjuk, ja har ont i magen. Finns inte så mycket att göra så ja tänkte göra ett nytt försök att lägga ut bilder:)

världens finaste piggy



lite olika bilder, riktigt snygga!:)

måndagis 23mars

Hela dagen idag har jag gått run toch tänk på när jag var i laspalmas med mamma, nina hennes syster och mamma. Guuuuuud vad jag vill tillbaka dit NU och bli brun och ha de såååååååååååå skönt och vara med världens bästa nina. Finns mycket jag skulle kunna göra för en resa kan ja säga.  
Här är lite bilder från laspalmas som jag vet att alla vill se.. ;)  
första dagen ååh jag minns de så väl:) 
Jävla skit internet. får till en bild sne kommer de fram "sidan kan inte visas"! jag får ladda upp bilder när jag är hos mamma i stället. puss

tisdagis

helgen hos nina var jättejätte bra! jag har aldrig så roligt som jag har med henne hon är världens bästa.
Jag var hos henne alldeles för kort tid.
Vi var i sthlm fredag till lördag också, fyfan man märker att östersund är litet när man är där. På fredagen följde jag med Nina på skolan också, de var kul!
På söndagen när jag skulle åka hem så tog jag först bussen till uppsala där jag bytte till tåg som skulle gå till sundsvall där jag skulle byta tåg en gång till hem till ösd. men de tåget var tydligen trasigt så då fick jag och många andra vänta ute i en snöstorm på några bussar som skulle ta oss till östersund ist.
jättejätte kallt var de och jag hade tusen kg väskor.  När bussarna äntligen kom så var jag självklart för seg och kom på den bussen som skulle fara in i varenda liten by som tåget egentligen skulle ha stannat vid, hela resan tog 2timmar längre änn vad den skulle ha gjort om vi hade åkt tåg. Då var jag ju lagomt less kan ja berätta.
Men jag tog mig ju hem iallafall :) 

Riktigt segt att skolan har börjat igen känns absolut inte som om att ja har varit ifrån den i en vecka allt som vanligt och på fredag har vi några timmars nationella prov i eng blä längtar tills alla dom är avklarade!    MEN snart så är nian klar!:D

Neee nu ska jag gå och prata viktiga saker med far min. Jag är faktiskt nervös och håller tummarna för att han är på bra humör. wish me luck 
Tänkte ladda upp någon bild men tydligen så gick inte de. de kommer sånt där kryss på bilderna skit irriterande:p


onsdag

I morgon ska jag åka till Nina:D  åh jag längtar som ett as, hur dom nu längtar?!    Jag har inte packat ett dugg än, de får bli i kväll.
Snart så ska jag ta benen o gå ner till stan där jag ska möta upp Jonna, vet inte vad vi ska göra gå på stan, fika kanske. Länge sen ja träffade henne nu.
En veckas sportlov är för lite verkligen för lite. man hinner nästan ingenting känns de som. 
Jag vill ha sovmorgon varje dag.
hatar att tvinga sig upp på morgonen och försöka fixa sig utan framgång och sedan iväg till skolan för en hel dag som ungefär aldrig är så kul. Naej kan man inte bara vara klar med skolan efter nian, vore ju absolut inte fel.
Men eftersom att de inte är möjligt så ska man tänka positivt, BARA tre år kvar!  Nu vill jag inte tänka på de mer:p 
Blev inge åre i veckan. kände inte för att följa med dit idag. Kanske ångrar mig lite nurå..  hehe aja jag missade ju inte en sovmorgon iallafall, de är bra!:)
måste ju lägga in någon bild så här får ni se en vacker en.

RSS 2.0