310810

Åh, bra dag! Skolan var bra, skrattade nästan hela tiden, mina underbara klassisar är bezt.
Amanda hängde med mig hem när jag slutat  kl 16 typ. Vi gjorde pesto sallad till middag.
Bland de godaste jag vet.  Åt med mamma mommo och såklart anntar.
Efter maten så chillade vi kvar här ett tag sen gick vi ner på pause med Lindis och Linnea, även Elina kom förbi en sväng. De va super länge sen jag satt där så de var riktigt mysigt. Gick sedan hem med Henke och Maja i telefonen. Keep goin like this äru snäll.
söt låt

Peace out mahfakkas

300810

Mina fina hjärtan

No one likes a sad face

Sådär nu är den här lediga helgen avklarad. Anntar gick nyss hem, första gången jag träffade henne på nästan en månad så de va mycket trevligt att hänga lite.
Och vilken bra helg jag haft! I fredags så firade vi skolveckans slut med en lång fika på tehuset, de var också sista dagen som dom hade öppet så där bjöds de på glass o götta! inte helt fel. Åkte sedan hem och åt middag med linnea, efter ett tag så kom också johanna och hennes gang och de ena ledde till de andra och kvällen avslutades med bastuuuu. Mycket bra kveel. Vaknade dock upp i lördags och mådde inte riktigt lika bra men smällar man får ta. Chillade typ hela dagen framför tvn med godis och mycket göttit sällskap. Tänkte chilla hela kvällen också men Linnea o jag blev sugna på annat och tog fram vinglasen. Blev dock inte en lika bra kväll för va var jävligt trött osv osv.
Oooch ooch ooooch i dag så har jag bara städat och städat så nu skiner hela huset för i morgon så kommer mammi hem, wiii. Och i dag så kom Lindis och de brudarna hem! iih.


...

Försökt skriva något tusen gånger nu men suddar hela tiden, blir inget helt enkelt. Dålig dålig kväll fan.

We don't waste no precious time

Nina är här, vi softar och äter. dä ä gött nu ska vi sova. godnatt

Be yourself don't feel out of place

Första skoldagen avklarad. De är inte lov längre..  Var förvånansvärt lätt att kliva upp i morse även fast jag inte somnade tidigare än 3.. Skulle sova tidigt men så kom kotten hit och kollade på satc 2 med mig och den va lång så klockan blev myche.
Rätt chill dag, vissa saker känns lite lättare nu. Var dock inte så roligt att höra andra.
Men still, vill inte ha skola.
Nu ska jag lägga mig under en filt och mysa lite till en film nu och senare kommer Nimpan hit hihi.

Back to reality

Kan fan inte fatta att de är sista kvällen på sommarlovet nu. Helt jävla sjukt är det. Men jag tror att de kommer bli lite kul i morgon att träffa klassen oså. Vissa saker blir nog mindre roligt, sjukt nervös.
Vaknade i morse av att pappsen ringde och frågade om jag villa ha thaimat till lunch och de ville jag ju självklart så då köpte han de och kom hit. Han hade med sig Tiger också som har blivit av med bollarna i dag. stackarn. Men iallafall vi åt lunch tillsammans och sen åkte vi och handlade lite, började bli jävligt tomt i kylen så de var behövligt.
När han lämnat av mig så städade jag ihop lite hemma och hoppade i badet. Mer än så har inte hänt i dag. Pratade med mami en sväng ikväll också, de var fan en vecka sen sist.
Nu ska jag kolla på satc 2 och sen sova. shit alltsåååååååååååååå. klockan är ställd på 07.00 i morgon. Har varken gått och lagt mig så här sent eller gått upp så tidigt på heeeeeeeeeela lovet. sickt man.
Mannen i mitt liv

End of the summer

Min kameras idiot laddare har varit trasig hela sommaren så jag har typ inte tagit några egna kort, bara några med mobilen. Inte så bra kvalle men de är ju ändå lite roligt att ha. Tänkte eftersom att jag är så himla busy just nu så kan ni mina tusen miljoner läsare få se vad jag gjort en liten del av sommaren.

Dagen innan skolavslutningen så drog jag till turki i en vecka för att få en göttig bränna. Vilket inte hände.
Jobbade som fan tills de närmade sig peace and love. Men innan vi åkte så byggde vi upp tältet på Elinas gård. Tur de för de slutade ändå med att vi köpte ett nytt.
Vi åkte till borlänge men var tvungen att vänta i uppsala i några timmar. mycket fint.¨
Möttes av skitfint asvarmt väder. Hoffmaestro var nästan bäst
Men bara nästan för jay-z var bäst. Skönt att bilden är så bra
Peace tog slut. Chillade ganska mycket på paus balle hemma i östersund
Hängde med den här burken och en till till fotingen i några dagar. mysigt
Hängde hos linus med några klassisar. trevligt
Köpte ny mobil, kameran fick invigas med ett kort på den här pärlan som hållit sig gömd och tyst hela sommaren.
De blev yra, alla var glada
Jag med
Varit med maja en stor del av sommaren. Love it
Följde med min fina mamma och bror till moffa.
haft vända dygn en stor del av sommaren. hähä
Hade mitt livs värsta kväll
Många fina grillkvällar at my place
Var på kattjakt. En ledsen Elin och en grovt sökande kötte
Vi var väldigt seriösa med vårat letande
Hittade till slut mannen i mitt liv. lycka
Myskväll på min balle. Här har vi lille clarafara.
De va gött
Pluttpau och jag var stuck in ås aka världens helvete
Jag var lite bitter för de
Men till slut så tog vi oss in till stan. Fick ett par najsa brillor på köpet. lycka
Pauline provade the beauty också. Lite gangsterlik blev hon allt
En av snorungarna chillade på riktigt
Chillade
Chillade med brushen
Två små skönheter hälsade på i lund när jag va några dagar där.
vi bastade
Jag högg ved
Det var en fin kväll.
Har inte tagit några fler bilder i sommar. sjuk tråkigt. Tur att andra är mer aktiv med kameran typ. nu ska jag göra något hejdå.

I don't sleep when the sun goes down

Nu sover maja men jag ligger här klarvaken. Vet inte riktigt vad jag ska göra för något nu. Försöka sova kanske fast de känns typ lönlöst. Blir en film för att invänta bättre tider. puss och godnatt
nussi

A girl gotta do what a girl gotta do man

Idag är en bra dag. Jag har gjort en av de saker jag är sämst på fast jag var ändå inte så sämst tycker jag.
Köpte de jag behövde liksom. Jag gjorde också de jag är bäst på som är att göra av med pengar.
Fick iallafall med mig de jag behövde hem. Skor kläder mat och en Maja-stina-lisa. Grett dä.  Hon står in tha shower just nu för att fräscha upp sig lite inför i morgon. Hon har ju inte sommarlov längre ehhehe. Själv har man ju en dag kvar då så jag behöver inte fräscha upp mig riktigt än.. Undra vad jag ska göra då. Tar nog ett chillpill i form av en redig jävla promenad i skogen with mah hundar. Låter som ett bra avslut elläääh. Tror att två små puppor kommer hem i morgon också. Rätt gött fast lite jobbigt för då måste man ju lyssna på hur bra dom har haft de.
Näääääärrå..
Nu ska jag byta sängkläder och kasta ihop mitt rum lite för jag mår illa av att se de like this.
Tränar lite engelska nu sådär innan skolan och allt. Just de sista sovmorgonen i morgon. skitliv.
Vanlig dag på jobbet

04:07

skitsprit liv. har väntat på en film i en timma men de går så jävla segt. Känner att de kanske är dags att sova. Det är ju en dag i morgon också trots allt. Vill ju inte missa näst sista dagen på sommarlovet. Drog iallafall till Jonni ikväll och käkade godis o kollade på konungens återkomst eller vad den heter. Har sett alla sagan om ringen filmerna i helgen och dom är fan fortfarande lika bra. godnatt

Jag blir aldrig nöjd när jag stör mig på allt

Alla mina vänner är bortresta eller nästan alla. Nina linnea pau amanda Lindis evve jullan jaa som jag umgåtts med i sommar, they all are just gone baby gone. Hoppas ni alla har det så kult! de har jag.
Helgen slut jobbet slut för denna gång. ye vad skönt. Vet dock inte hur jag ska fira de.
Heeeeeeeeeeeeeelvete du kom skit åt helvetes ångesten för skolan som börjar på onsdag. åhåhhåhåhåhåhhå vill inte vill inte vill inte iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinteeeeeeeeeeeeee.fFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

Kvällens sista cigarrett

Skön Lördagkväll. Åt middag och kollade på Sagan om de två tornen, pratade också med Henke under tiden i typ två timmar. Gick sen och la mig och nu har jag kollat klart på The Bounty Hunter. Mycket bra film måste jag säga. Och nu hade jag tänkt att sova men är inte så trött fast om jag slappnar av lite och försöker sova så blir jag nog trött. klockan ringer ju faktiskt tio i morgon så jag måste ju fan. Hatar att kliva upp tidigt.
Melissa Horn får sjunga godnatt visor för mig så att jag somnar gott. 

No need to ask, I got you

Dagen avklarad och jag lever otroligt nog. Nu ska jag steka mig lite kyckling och göra en sallad annars kommer jag nog att svimma snart. Leona Lewis som får hålla mig sällskap.
Livet leker inte längre. De är grått ute jag är grå och jag vill inte vara ensam hemma längre. Och i och med de så kom tårarna.
Fina ni.
Och nu började de åska också.

Kinda busy

Jobbade ikväll sen kom hugo och hans kompis hit och hängde. Fulla var dom, till och med så fulla att hugge däckade i soffan. Fick upp han på benen efter någon timma och nu har jag slängt ut dem. Dax att sova för att ladda för ännu en underbar dag i disken. swee t.
Vill också önska Pau och Amanda en trevlig flight samt resa men innerst inne så önskar jag att dom stannat hemma. godnatt

Vill inte vara den som är den

Drog till jonna, åt tacos drack kaffe pratade ja sånt som man gör med jonna. Mycket mysigt fast jag ångrar kaffet nu i efterhand för hur fan ska jag kunna somna. Jag är fan hyper som vanligt när jag druckit de. dumma dumma kaffe.
Den här veckan är de bara jobbigt att vara ensam hemma. Jag vill ha min mami hemma.  Förhoppningsvis så kommer hon hem på söndag eller måndag om allt går som det ska.♥
Hejdå nu ska jag take a chillpill
fina och nyktra

Väntan leder ingen stans

Egentligen så hatar jag så jävla mycket att klaga och vara negativ för vad fan blir egentligen bättre av det.
Men just nu så känns de mesta dåligt. Man vill ju att dom som betyder mest för en ska må bra och det är någon som inte gör de så påverkas man så jävla pissmycket själv av de. värre än att göra illa sig.
Ikväll så kom några riktiga b rudar hit och hängde, spelade tp som vanligt. Rätt illa att jag kan de flesta frågor nu fast ne de är gött, vinner ju typ såatte.  Nu blir det någon bra film och sedan mysa med kudden.
SköN ögon

...

Kul att de här skulle ha publicerats mitt på dagen idag
Blev ytterligare en bastu mys kväll i går. Denna gång joinade maja och sara. De var gött.
När jag skrivit klart de här så ska jag åka hem till stan igen för lite jobb osåå. Har varit riktigt skönt att vara här i några dagar men nu äre slutttt. 

Pappsen

Hunken fyller år i dag. Grattis storjägarN!♥



Hem ljuva hem

Har faktiskt inte ledsnat än på att vara hemma i lund. Kanske är för att jag gjort saker hela tiden. Igår kväll så kom Linnea och paui hit och joinade. Vi bastade, dom badade och satt nere vid sjön hela kvällen. Jätte mysigt var det. Idag så sov vi till klockan två och då tog dom bussen hem dirr. Jag träffade Stefan och hängde med honom hela dagen. Vi satt nere vid sjön, åkte och köpte glass och bara umgicks, pratade gamla fina barndoms minnen som bla att vi fortfarande är tillsammans.... Glömde bort att göra slut i yngre dagar hehe. Mycket trevligt var det i alla fall.
Åsa kom hem vid halv sex så då gjorde vi mat. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de har varit en skön dag helt enkelt. Får väl se om de blir en lika skön kväll.
Vi gick och mötte paui
Dom båda var väldigt tacksamma för att jag låtit dom komma till de ljuva landet.
Hoppade nästan dirr in i bastun där man blir extremt snygg
Det var en mycket fin solnedgång
Bruttorna tog ett dopp i sjön. Själv så utsatte jag inte min förkylning för det
vi tog lite friskluft
Jag kände att mina yxa skills skulle visas. Kan lova att de blev impad. Ser ut som en grottmänniska.
Steffan och jag hängde nere vid sjön sen har jag inga fler bilder. Nu ska jag gå ut och göra något lolit.

you need security but that ain't me

Kom nästan precis hem till pappa i lund. Ska bo här till på onsdag, kan inte vara hemma när mamma är hemma när jag är så här förkyld så de var bara ett att göra då.
Piggare än vad jag är idag har man väl varit men det är väl smällar man får ta.
kvällen igår är svår att säga om den var bra eller dålig. Både och.
Det är inte roligt att vara här längre. Jag börjar bara sakna min fina fina häst som jag sålde i våras samt en massa minnen typ. Men det är väl sånt man ska vara glad för, ja jag vet inte alls.
Blev nyss iallafall lite gladare då jag hittade några jätte stora majsburkar, har nu tryckt i mig en och blev super mätt.
Det är tokfint väder ute men de blåser och jag är bakis. Livet är bra gött och just nu är det en äckelfluga som surrar runt i mitt rum, dra förihelvete.
vilken rolig fest

Gitarrer och bas, trummor och hat

God natt, vilken mysig kväll jag haft! Evve och Linda har varit här och myst på ute platsen med mig. Vi spelade kort och åt kladdkaka. Bjöd också på middag och mina fina gäster var Maja Clara Lindi o Evvi. Paui kom också efteråt men dom drog lite senare på ferre. Själv kände jag mig fortfarande för förkyld för att dra ut så de blev en chill kväll hemma ist. Vilar upp mig för i morgon :) Nu ska jag kolla på narnia och vänta på sällskap. Inte så jätte kul att sova själv in mah house. hejdå

Elin and paw what a team

shit shit shit fan ikväll har jag varit på världens tattigaste fest, liftat och klättrat upp på Arctura och sett hela östersund från en sida som jag aldrig sätt förut, helt sjukt. nu ska vi kolla på film lugna oss lite och sedan sova. en riktigt bra kväll trots vissa missöden. gooooooooooonaaaaaaaaattttttttttttti

RSS 2.0