No regrets

Idag är jag trött. Har legat i sängen hela dagen men tänkte snart ta tag i mig själv och ta ett badis sen så ska jag och linda åka och äta någonstans och efter det så ska jag nog åka till buffalo och hälsa på maja och en skåning. Där i mellan någon gång så ska jag också åka till linnea och hämta mitt liv som jag glömde där. Fan så skönt det är med lov synd bara att mina nära kära drar utom jag som blir kvar i stan eller nej jag ska till umeå och hämta mamma tors-fredag.
Linda drar till thailand amanda har dragit till sthlm maja till paris linnea till new york pauline kanske till sthlm. ne men ha så kul där mina sköna bönor ♥
Min pojkvän ligger här brevid mig och chillar. alla borde få ha en lika bra pojkis som jag

hejhejhejhejhejdå

Mördar veckan över, sköööönto, nu är de lov, sköööntoo.
Ikväll så ska jag och Linnea vara proper och pryd, riktigt dyr, woho vilket rime. Nu ska jag äta middag med en del av min familia. Mami har kommit hem och mommo är här, mina bröder ocksåå götto. Efter maten så ska jag träffa stefan och sen glida ner till kottis där kvällen startar. wi. hejdå ha en rolig halloween. 

show me what i'm Looking For yeyeyyoyoy

Wohoo nu har jag och amanda städat hela huset och jag har skrivit klart min "ryggsäck", ett arbete som ska vara inne i morgon på psykosocial lektionen. dutti.
Stefan kom hit och åt middag med mig och hjälpte mig att börja med arbetet, han åkte sen iväg en sväng, amanda kom hit jag fortsatte plugga sen kom stefis tillbaka och fortsatte hjälpa mig medoodetoo. supersobrao. Nu väntar vi bara på att linnea ska dyka upp och sen ska vi sovis! hejdå

sluttttttttt

Jag är trött som ett kött. Blev en tacoskväll igår hos någon kompis till någon kompis, kvällen slutade iallafall halv 2 då jag amanda maja och agnes rullade in genom dörren. Innan jag gick och la mig så skrev jag en 5 minuter lång redovisning om en bok jag inte läst. Började 25 över 10 i morse, hade redovisningen hade sen religion och slutade sen 20 över 12. Skönt med slacker dagar.
Nu måste jag rycka upp mig och hitta något att laga till middag. Lindo och kanske Evvo kommer och etar med mig. Känns lite konstigt att vara helt ensam just nu då amanda bott här hele tiden men ikväll hade hon annat för sig. Johanna kommer också antagligen lite senare och sover här. Linnea kanske också skulle rulla förbi. götttttttttiz.
Bara lite bilder som tagits med webbisen senaste dagarna

when it hurts the most I'll push a little more

Jolig kväll med mina zmå zöt fiz lizor. Övningskörde en sväng med pappsen också och jag körde fan på vägar och mötte bilar o bajs, fan så duktig jag är alltsåååååååååå.
Paw annti och majsi ligger där uppe och storlipar nu för att jag valde att sova nere. kände inte att jag ville trängas så mycket, hade ju kanske varit mysigt fast nej ändå inte, inte i natt.

Always try to look on the bright side of life

Nu har jag sagt "hejdå" till min mamma, hon åker i morgon jätte tidigt och kommer hem på fredag. Även fast jag har det jätte roligt på veckorna så blir det bara jobbigare och jobbigare. Bara 4 veckor till sen är det förhoppningsvis som vanligt igen.
OOOOOch hur skönt är det inte att de är söndag!! Mina två jobbhelger i rad är äntligen över och nu är jag ledig två helger, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii och i morgon får man lön, wiiiiiiiiiiii, då ska jag köpa skor och något annat, wiiii.
I morgon har jag muntlig redovisning av andra världskriget, fack, på tisdag har jag prov i spanska, fack, på onsdag har jag muntlig redovisning i svenska om Anne frank, har inte börjat läsa boken än, fack, på fredag har jag fet inlämning i psykosocialt, fack. Smällar man får ta här i livet. fixare där en annan dag för nu ska ja kolla på film o sova. hejdå

anyone else But you

Barry Louis Polisar – All I Want Is You söt

If I die young

Hatar de dagar då man bara vill lägga sig ner på marken och gråta. Inte för att man är direkt ledsen utan bara så jävla less och bajs. Nu måste jag skynda var bara tvungen att skriva skiten

Fuck you

veckorna går fort när man har kul och det är precis vad den här har gjort. Nu gör jag med redo med en stor redig jävla kaffekopp för helgens jobbelijobb. två helger på rad nu, flow? nä inte ens dä.
Mamsi kom hem i förmiddags så henne ska jag väl försöka träffa lite i helgen innan hon åker igen på måndag morgon. Fan vad de kommer spåra här de veckorna hon är borta plus att näst nästa vecka är det till och med lov. dubbelt upp av allt.
Börjar om 40 min så ska väl ta ett litet chillpill innan jag tar moppelimoppi to the dishroom.

upplev mer upplev mer upplev meeer

iiih nu är jag gladis. Var nyss och övningskörde med pappsen för första gången i mitt liv och det gick jätte bra. Fick bara typ 5 kärring stopp eller vad det kallas och jag prövade till och med på att köra på 4an!!!! hehehh asstolt.
Annars så är väl allt götto. Fint sällskap varje dag här hemma så ensam är jag inte nu när mammis är borta. I dag åt vi tacos och jag är fortfarande jätte mätto. Nu är Amanda här och vi ska väl snart sova, blev riktigt sent i går men det var kuli det med men jag är trötto i dag! Nu har jag inget mer att säga, ska fortsätta kolla på desperate housewifes eller hur det nu stavas. hedåå

Daniel Adams-ray

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten. 
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Blivigt lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Somebody told me you had a girlfriend Who looked like a boyfriend That I had in February

Ikväll så blev det inget live on the edge, de blev dansbandskampen istället. Lika gött det nästan. Har inte känt mig riktigt hundra idag på jobbet men det är väl sånt man får räkna med när man är dagens ungdom. Skönt att det var relativt lite folk så de blev en del slackande ändå. Nu ska jag kolla på film eller läsa anne franks dagbok som ska vara klar denna vecka... har inte börjar... film läsa läsa fimfilmfilm läsa läsaläsa eller sova. Fast sova skulle vara lite konstigt klockan 22:33 på en lördagkväll. Men ingen ångest över de inte, lever på minnen hejdå
Dire Straits – Sultans Of Swing

I change shapes just to hide in this place but i'm still, i'm still an animal

Har haft en svinbra kväll även fast jag jobbade till halv 8. Har också nått mitt nivå av räddhet, tror fan i hela livet att jag aldrig varit så jävla rädd. Hyperventlilerade eller var de heter i typ 2 min. Aja gött o live on the edge ibland vaaaa

kärlek

Skönt med lite kärlek i huset!!! haha...

gimme gimme gimme

fuck this motherfuckin shit mannen. Skönt att jag börjar 13.25 iallafall. hejdo

helgis

Har inte orkat skriva på ett tag nu, laddaren till min datii har varit ur funktion så de har icke gått så bra men nu har jag fått en ny wio.
Kom hem vid åtta tiden i kväll och har sen dess duschat och sånt så nu är jag ready för skola.
Somnade vid 6-7 tiden i morse och vaknade runt 2 idag och nu är jag jete trött och ska snart sova i mina ny tvättade lakan i min sköna säng, ska bara läsa lite ur Blondinbellas egoboost som jag fick av mammi för ett tag sen försto.
Vill även hälsa Amanda Samuelsson välkommen hem, välkommen hem Amanda

RSS 2.0